Точно 9 дни остават до старта на дългоочаквания Мондиал 2022,

...
Точно 9 дни остават до старта на дългоочаквания Мондиал 2022,
Коментари Харесай

Ще станем ли свидетели на първата защита на „Златната обувка“ за 21-ви век или ще блесне нов голмайстор на Световното по футбол?

Точно 9 дни остават до старта на дълго чакания Мондиал 2022, който ще се организира в Катар. 32 тима се впускат в здрава борба, с цел да дефинират кой е най-достойният измежду тях, с цел да се окичи със златните медали и званието " международен отличник " в идващите 4 години. 

Този шампионат обаче ще е доста по-различен от всички останали, на които сме били очевидци. Топ играчите влизат в шампионата единствено с една седмица отмора и на върха на своята спортна форма, което значи, че можем да чакаме доста забавни моменти, вълнуващи съперничества и дъжд от голове по терените в Катар. 

Една от най-интересните тематики преди Световното състезание по футбол 2022 е обвързвана с това кой ще бъде голмайстор в шампионата. И вече разгласи листата със своите любимци, измежду които несъмнено има и изненадващи имена. 

Кой ще е голмайстор №1 на Световното състезание по футбол?

През 2018 година Хари Кейн завоюва " Златната обувка " със своите 6 гола, като и в този момент той е измежду любимците на платформата за - efbet. Той е под №1 в подреждането с коефициент 8.20*, което наподобява примамливо, поради обстоятелството, че упованията са Англия да стигне елементарно до четвъртфиналите, а Кейн е изцяло кадърен да осъществя 6 и повече попадения в 5 мача. Също по този начин сериозна роля в неговата позиция играе фактът, че той е реализатор на дузпите за Англия. 

Веднага след него се подрежда водещият изпълнител на Франция през 2018 година и водач при голмайсторите на ПСЖ - Килиан Мбапе. Шансовете на младока са оценени на 9.40*, само че пък в офанзивата на " петлите " са още Карим Бензема и Антоан Гризман, а един от тях по всяка възможност ще извършва дузпите за международния отличник. 

Именно нападателят на Реал Мадрид и притежател на " Златната топка " – Карим Бензема, е на 3-то място с 13.00* коефициент, делящ тази позиция с водача на един от двата любимеца за международната купа - Лионел Меси. Не би трябвало да се подценява фактът, че Ла Пулга извършва и дузпи, и директни свободни удари с фланелката на " гаучосите ". 

Скрити любимци за голмайстор №1 в Катар 

Полша се показва едва на огромни конгреси, макар че разполага с най-силното си потомство от играчи в историята. Заради сложния път към елиминациите на , Полша е измежду новобранците в шампионата и максимумът, съгласно множеството анализатори, е осминафинал. Коефициентът Роберт Левандовски да е голмайстор в шампионата е 40.00*, макар че той е главен кандидат за Златната обувка на клубно равнище. С голови мачове против Саудитска Арабия и Мексико е изцяло допустимо даже единствено в груповата фаза Лева да натрупа сериозен актив от попадения. Въпросът е - ще бъде ли това задоволително за " Златна обувка " на шампионата в Катар? 

Друго забавно име е контузеният сега - Ромелу Лукаку. Той е титулярният реализатор на дузпи в Белгия и мощно показване на " алените дяволи " може да му донесе голмайсторския приз при коефициент 22.00*. Засега обаче не е на 100% несъмнено, че ще е изцяло възобновен за старта на Световното. 

efbet към този момент има редица топ , в това число и за самите мачове от първата половина на груповата фаза на шампионата.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР