Точно 20 години след дипломирането си в НАТФИЗ в класа

...
Точно 20 години след дипломирането си в НАТФИЗ в класа
Коментари Харесай

Любо Нейков стана магистър на 47 години

Точно 20 години след дипломирането си в НАТФИЗ в класа по куклено актьорско майсторство на проф. Румен Рачев, Любо Нейков взел още една тапия от същия ВУЗ.

Комикът към този момент се хвалел с горделивост, че е станал магистър на 47 години, тъй като неотдавна приключил курса по продуцентство в Националната академия за театрално и кино изкуство, написа " Ретро “.

Любо дълго време обмислял да запише специализацията, само че все се срамувал, че е минал от дълго време студентската възраст.

" Хората на неговите години преподават към този момент в НАТФИЗ, не учат “, разясняват сътрудниците на артиста от гилдията. В последна сметка Нейков се престрашил и в продължение на година и половина посещавал от дъжд на вятър лекции дружно с младежите, а най-после даже защитил дипломна работа.

Двамата с Евтим Милошев разделили бизнеса си. Назначили външен шеф на компанията си " Дрийм тийм “ и основали две нейни дребни поддружества – " Дрийм тийм пикчърс “ и " Дрийм тийм филмс “ ООД. В първата от тях като съучастник се е присъединил и режисьорът Мартин Макариев, брачен партньор на актрисата Луиза Григорова. В двете нови компании името на Нейков не попада, тъй като той нямал нищо общо с " Откраднат живот “ и " Дяволското гърло “. Комикът въртял главно " Столичани допълнително “ и театрални постановки, които компанията му продуцира. Въпреки рокадите в бизнеса с Евтим нямали никакви разногласия за пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР