Точно 101 дни след финала в Шампионската лига започва новият

...
Точно 101 дни след финала в Шампионската лига започва новият
Коментари Харесай

Шампионска лига: Най-комерсиалният турнир се завръща на европейските терени

Точно 101 дни след финала в Шампионската лига стартира новият сезон в шампионата. През май " Реал " (Мадрид) победи " Ливърпул " и подвигна своята 14-а европейска купа. Именно европейският клубен първенец е един от тимовете, които през днешния ден стартират присъединяване си в конкуренцията. " Реал " гостува на " Селтик " в среща от група F.

Отборът от Мадрид е считан за един от огромните любимци в шампионата, а преди дуела треньорът Карло Анчелоти предизвести, че " Селтик " е сериозен тест за отбора му.

" Това е първият огромен тест за нас през сезона. Обясних на играчите, че срещаме тим, който е доста мощен, играе интензивно, бързо и нападателно ", разяснява Анчелоти, който отхвърли да отговори на въпрос дали огромната цел на " Реал " е 15-а купа в шампионата.

През този сезон груповата фаза на Шампионската лига ще бъде изиграна в по-кратък интервал до началото на ноември поради международното състезание в Катар.

В различен забавен мач, който е в група Н, ПСЖ посреща " Ювентус ". Двата отбора са считани за огромните любимци да продължат напред, като още в първия дуел ще се види кой ще вземе преимущество.

В група G " Манчестър сити " гостува на " Севиля ", до момента в който " Челси " стартира присъединяване си в шампионата с аудиенция на " Динамо " (Загреб).

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР