„То не става ли смешно вече с тези оставки, аз

...
„То не става ли смешно вече с тези оставки, аз
Коментари Харесай

Борисов: Най-трудно се сваля умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова

„ То не става ли смешно към този момент с тези оставки, аз подам ли оставка си отпътувам – два пъти съм го правил. Те си дадат оставка, след това си създадат отказ, изгонят неуместните и отново ръководител “, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка хвърлените оставки от водачите на Българска социалистическа партия и „ Да, България “ Корнелия Нинова и Христо Иванов.

Той е на среща със симпатизанти на партията в Кирково и този мотив описа и анекдот:

„ Знаете ли кое се смъква най-трудно - интелигентна жена, остарял тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова “, сподели Борисов.

Той отговори и на рецензия на един от симпатизантите на партията към БНР. Според него единственото нещо, което се излъчва там е срещу ГЕРБ.

„ Най-лошото, което Радев направи на българите е да ни раздели и да ни накара да се ненавиждаме. Една партия стартира ли да търси недостатък в медиите, не е партия. Ние желаеме само от тях да не ни режат изреченията, защото това е операция “, безапелационен е Борисов.

Коментар от него пристигна и по Плана за възобновяване. „ На 15 октомври е изпратен. След това Европейска комисия им върна 43 страници с 207 забележки. Ако е по този начин, както споделят Петков и Василев, те са върнали ремонти на забележки. Само че в случай че са върнали ремонти на забележките, би трябвало да ги качат на интернет страниците и обществото да ги прегледа. Защото две от тези забележки касаят Маришкия басейн и контрола на основния прокурор”, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изясни, че са чакали парламентарната комисия, с цел да вземат участие интензивно в смяната на правосъдната система. „ И в частност - основният прокурор да бъде разследван. Това го имаме и като план, и като поддръжка. Само че те не желаят това да се случи. Христо Иванов и неговата компания ги интересува единствено постът”, добави той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР