Тийнейджърите често сменят настроенията си Има и ранни признаци на психично

...
Тийнейджърите често сменят настроенията си
Има и ранни признаци на психично
Коментари Харесай

Ранни признаци на психично заболяване при тийнейджърите

Тийнейджърите постоянно сменят настроенията си

Има и ранни признаци на психологично заболяване, които се демонстрират тъкмо в тази възраст.

Според психолога Даниел Дейвис, в случай че юношата демонстрира възходящи признаци на яд и постоянно споделя неща от сорта на „ Светът би бил доста по-добре без мен “, това е алена лампичка за родителите.

Когато химията на мозъка се трансформира, тийнът може да загуби съня си. Ако има съществуване на неуравновесеност, външният тип става даже стряскащ. Резките съмнения в апетита и питателните привички постоянно са симптом на разрастващо се хранително разстройство.

Станат ли хронични обществено оттегляне и загуба на интерес към обичани неща, има възможност това да е меланхолия.

Когато измененията в настроението са изключително фрапантни и наклонността е трайна, може да става въпрос за разрастващо се биполярно или гранично разстройство. Убеждението за магични качества и вярата в странни явления от време на време също са симптом, който може да сочи към редица душевни разстройства, изяснява Дейвис.

Психологът акцентира, че е значимото родителите да вършат разлика сред елементарните особености на пубертета и в действителност патологичните признаци. Но в случай че методът начинът на живот на тийна се трансформира към по-лошо, по-добре е да се съветват със експерт, вместо просто да се тревожат или да пробват да се оправят сами.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР