Тийнейджърът от Флорида, който уби 17 души в бившата си

...
Тийнейджърът от Флорида, който уби 17 души в бившата си
Коментари Харесай

Мисля, че ще убивам хора: Екзекуторът от Флорида обичал насилието срещу евреи, имигранти, гейове и не*ри

Тийнейджърът от Флорида, който умъртви 17 души в някогашната си гимназия в сряда, е член на закрита група за част в Инстаграм, в която той постоянно обсъждал своята ненавист към афроамериканците и евреите, както и намерено приказвал за желанието си да убива. Николас Круз, който, както се оповестява, е признал, че е направил всеобщата екзекуция по заповед на „ демонични гласове “, е бил член на групата Murica, в която участниците ѝ изразявали своята ненавист и желанията си към практикуване на принуждение.

Според Си Ен Ен, Круз се е включил към чата през август 2017 година. Говорил си е най-вече с други петима членове. Повечето участници в чата са на възраст под 18 години.

Си Ен Ен също оповестява, че точно Круз е дал името на групата.

В известие на Круз до различен участник в чата, той споделя за омразата си към „ евреите, негрите, имигрантите “. Той също е приказвал по какъв начин желае да убива мексиканци, да оковава във вериги чернокожи и да им реже главите и гърлата.

Круз е разказал на другите в чата, че не харесва чернокожите, тъй като просто те са чернокожи. По думите му, омразата му към евреите се дължи на това, че те желаят да унищожат света.

В едно от известията си Круз споделя, че биологичната му майка е еврейка. Той също показва насладата си, че в никакъв случай не я е срещал. Круз е бил осиновен от Роджър и Линда Круз, когато е бил малко дете.

Линда почива предишния ноември от затруднения при пневмония. Роджър пък си е отишъл през 2004 година след сърдечен удар. След гибелта на майка си Круз е заживял с Джеймс и Кимбърли Снийд, с чиито наследник е ходил дружно на учебно заведение.

Екзекуторът също е признал, че ненавижда и гейовете. В едно от известията си той написа, че противоположните би трябвало да бъдат застрелвани без никаква благосклонност в тила.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР