Тийнейджър от Масачузетс почина след „участие във вирусно предизвикателство с пикантни чипове“, популярно в TikTok

...
Причината за смъртта на ученика не е потвърдена и официалните
Коментари Харесай

Причината за смъртта на ученика не е потвърдена и официалните лица не споделиха повече информация за обстоятелствата около нея.

Предизвикателството с един чип, популярно в TikTok, включва дъвчене на предполагаемо един от най-пикантните тортила чипс в света, след което издържате на топлината възможно най-дълго, преди да ядете или пиете нещо друго за облекчение.

Чипът от марката Paqui се предлага индивидуално опакован и уебсайтът му казва, че е направен от две от най-лютите люти чушки в света - Carolina Reaper и Scorpion.

Майката на Харис, Лоис Уалоба, каза на NBC10 Бостън, че тя е бил извикан в училище от медицинска сестра в петък и че синът й му е казал, че съученик му е дал чипа, оставяйки го със силна болка в корема.

Те се прибраха вкъщи, но по-късно същия следобед брат му извика, че Харис е припаднал, каза тя.

Рядък синхронизиран пробив от три кита, уловен на филм

Той беше откаран в болница, където той беше обявен за мъртъв.

Г-жа Wolobah каза, че синът й е трябвало да бъде изпратен в болницата, вместо вкъщи, след като е отишъл в кабинета на медицинската сестра, и иска другите да знаят за чиповете, за да предотвратят нови трагедии.

Прочетете повече:
Мъж е арестуван, след като е „позволил на 10-годишен син да шофира камион“
Родителите са предупредени, след като са разбили яйца по главите на малки деца

Изображение: Снимка: Paqui Chips < p>„Изгряваща звезда“

Училището на Харис отдаде почит на тийнейджъра, който беше запален баскетболист.

Началникът на държавните училища в Уорчестър Рейчъл Монарез каза: „Това е с тежка heart Споделям, че загубихме изгряваща звезда, Харис Уолоба.

„Като майка и възпитател, не мога да си представя колко тежко е това за неговото семейство, приятели и учители. Сърцето ми е с всички, които го познаваха и обичаха."

Един от неговите треньори по баскетбол, Дъглас Хил, каза, че е бил изумен да научи, че един от неговите звездни играчи е починал.

Г-н Хил каза: „Първото нещо беше шок, сякаш когато казаха името, трябваше буквално да попитам сто пъти, сякаш това е той.

„След милион години никога нямаше“ въпреки това си представях някое дете, но Харис, така че определено беше трудно."

Семейството на Харис организира кампания за набиране на средства за разходите по погребението му със събрани над $22 000 (£17 500).

Един чип Предизвикателството се разпространява в социалните медии от няколко години, като хиляди се опитват да го направят с различни резултати от сълзи и болки в стомаха.

Компанията казва, че чипът трябва да се пази далеч от деца, предназначен е само за ядене от възрастни и не трябва да се яде от всеки, който е чувствителен към пикантна храна или с алерген.

Sky News се свърза с Paqui за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР