Тия дни светът се върти около думите на Доналд Тръмп,

...
Тия дни светът се върти около думите на Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Войната на старците

Тия дни светът се върти към думите на Доналд Тръмп, че ще окуражи Русия да нападне всяка членка на НАТО, която не си заплаща задоволително. И европейците, каквито са кекави, напряко се на.... в гащите. Само западните, де. На Изток никой не се впечатли, тия номера  с бухалката и рекета ние сме ги измислили. Даже тия дни видях към този момент тук-таме стикери по всякакви заведения и коли „ Застрахован в СИК “, като СИК е зачеркнато и от горната страна е поправено с  НАТО. Явно на хората са им останали още доста стикери от предпремиерските времена. България като добре питомен сървайвър от прехода си заплаща цялата вноска в пакта и не би трябвало да е цел на гнева на Тръмп, в случай че стане президент. Разбира се, при едно изискване. Тръмп да знае къде се намира България и да не ни обърка, да вземем за пример с Черна гора. Щото той Черна гора я хариза на руснаците още предишния си мандат. Още тогава разгласи, че не вижда смисъл НАТО да се задейства в името на толкоз дребни членове, тъй че черногорците да се оправят сами при положение на потребност. Ако бях психолог, щях да помисля, че някоя черногорка му е нанесла контузия и нещо е споделила по въпроса за неговия размер. Само по този начин мога да си обясня и репликите му оттогава, че „ черногорците били доста нападателни хора, които като нищо ще те вкарат в Третата международна война “.  Абе тая словенка Мелания да не са я били черногорки в надпреварата за брак с чичко-паричко едно време, че по този начин да им се тормози чичо Дони?

Днес Тръмп е малко по-умерен. Нормално, старостта си споделя думата. На една от предизборните си изяви в този момент той упрекна Байдън, че се конфронтира с Русия и по този начин ще вкара Америка във Втората международна война. Ем...... Тя Втората свърши, бе, драги Доналд. Или пътуваш във времето? Няма да си първият президент, дето го прави, де. Ние имахме един, дето преди е бил ирландска пастирка. Така най-малко твърдеше. Абе няма нещо, което някой вманиачен международен водач да каже и ние в родината към този момент да не сме го играли това...

Но въпреки всичко, Тръмп, който толкоз обича да се подиграва на Байдън за това, че е остарял и не помни, очевидно самичък не е подминат от същата орис. Нищо чудно, де, разликата им е единствено четири години – Байдън тази година става на 82, а Тръмп на 78. На това му споделям аз прогрес на медицината. Най-много на битката сред тези достолепни възрастни господа и меракът на мъже на съвсем век още да ръководят се забавляват в Русия. Нормално, там не са виждали хора на 80, щото приблизително умират на 68. Само Путин съумя да прескочи трапа към този момент и тая година ще чукне 72, да не дава Господ, с което става най-старият вседържец на съветския престол. Нищо чудно, че по този начин отлепи по време на изявлението с Тъкър Карлсън и взе да изяснява съветската история от Средновековието насам. Като най-стар човек в империята си може да лъже както си желае за едно време подопечните си, щото връстниците му към този момент са дали фира и не могат да го опровергаят. Докато на Тръмп въобще не му е толкоз елементарно. За разлика от Русия, където цивилизация има единствено в Москва и в Петербург, в Щатите интернетът си върви и отвън Вашингтон и Ню Йорк. И като каже Тръмп, че Белгия е превъзходен град, даже неговите гласоподаватели от царевичака могат да го заловен в крачка, колкото и да не са ходили на учебно заведение. Или пък че Орбан е популярен водач на Турция....

Та в тоя умствен безпорядък може да се окажем застрашени, макар че си плащаме членския импорт в НАТО. Ами Тръмп в случай че реши, че България и Унгария са една и съща страна със столица Букурещ? Трябва да проверим унгарците и румънците по какъв начин са с членския импорт, да не отнесем мариза вместо тях.

Сега ще кажете, че пропагандирам тайно за Байдън. Ама Байдън вие чували ли сте какви ги приказва пък той? Не се майтапя на старостта, нека всички ни споходи, само че не по тоя метод. Байдън, благият, в предизборните съревнования доста страда от спрял програмен продукт... Тръгва да споделя нещо и не помни какво е желал да каже. Оня ден съобщи, че през 2022 година е разговарял с Хелмут Кол. Не че Ангела Меркел е Клаудия Шифър, но чак па Кол... Или и той като Тръмп и Путин пътува във времето? Изобщо, нещата никак не са розови за Европа, благи другари. Заобиколени сме от луди, сенилни или и луди и сенилни велики водачи и можем единствено да се надяваме дамлата или да ги подмине, или да ги удари дефинитивно, че да се отдръпват да си поливат теменужките и да оставят ориста на света в ръцете на внуците.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР