Здравейте, приятели. Иска ми се да направя пълен обзор на

...
Здравейте, приятели. Иска ми се да направя пълен обзор на
Коментари Харесай

Преглед на изминалата седмица: Ооооох, майкооооу

Здравейте, другари. Иска ми се да направя цялостен преглед на политическите събития през изминалота седмица, само че те се изчерпват единствено с това:

" Ооооох, майкооооу... "

Органите, които би трябвало да дават отговор за нашата сигурност, да предотвратяват или разкриват закононарушения, да са постоянно една крачка пред неприятните, да предугаждат подлите им проекти, да разплитат незаконните им схеми и да отделят истината от лъжата, с една дума – органите, които би трябвало хем да са интелигентни, хем да са експерти, тая седмица заловиха....... Червения корсар....

Заловиха го на...... гробищата............

От там той.... заплашвал съдии, прокурори и секрети очевидци по мейла..........

Ооох, майкооооу!

Добре - тях, че не ги е позор, не ги е позор. Ама, вас не ви ли е боязън? С такива детски органи единственият ни шанс е, че очевидно и нарушителите ни са същите глупендери, другояче да сме се избили, взривили и сомооатентатили до крайник към този момент.

Ма, то и по какъв начин няма да са същите глупендери, като от дълго време е ясно, че органите на сигурността и органите на престъпността са едни и същи органи у нас. И като споделяме органи, не намекваме, че става дума за мозък. По-скоро за нещо по-елементарно като право черво. Отгоре влиза, изпод излиза – повече функционалности мъчно съвместяват.

Но то и какво да очакваш от полиция, чийто началник и след това министър председател е чел единствено Винету? Естествено, че в случай че залавят някого, то ще е я Червения корсар, я Черния пират, я Конника без глава. При повече от един баснословен нарушител, нещата за тях обаче се усложняват до степен да изпаднат в ступор и да не вършат нищо. Осемте джуджета разкриха ли ги, да вземем за пример? Докато се накумят, джуджетата взеха да умират едно след друго и все по принудителен метод. Дет се вика, не били Осемте джуджета, ми били Десет дребни негърчета. Нали знаете песента, по която е писан романът?

„ Десет дребни негърчета похапваха добре,

задави се едното, в този момент са девет те.

Девет дребни негърчета до късно поседяха,

заспа едното непробудно и към този момент осем бяха.

Осем дребни негърчета пътуваха из Девън,

едното там остана и върнаха се седем.

Седем дребни негърчета сякоха дърва,

съсече се едното, остана без глава. “ И тъй наречените

Припомням го, с цел да сме наясно по какъв начин ще продължава сагата след Червения корсар. Както споделяше един прочут отец, откакто Варненският митрополит се удави:

„ Варненската митрополия е най-богатата в България. Милиони има в сметката, той самичък ще върви да се гмурка. Па плАти на некой да се гмурка, ти сЕди и гледай. Те в този момент всички митрополити по този начин са се уплашили, душ не смеят да си вземат. Ма нема всички да се удавят, един ще го обесят, различен ще го гръмнат, многообразие да има... “

Та, доста приказни герои дават фира у нас. И Шехерезада я арестуваха, и Винету го прибраха за малко, и Белия хакер го разкриха... Само Али Баба и 40-те разбойника си седят на сянка в Народното събрание и крепят етническия мир.

Разбрахме към този момент, че зад последните офанзиви против правосъдната система седи Червения корсар. Той самичък си го е признал. Обикалял из гробищата нощем и плашел караконджулите... пардон съдиите. Със сигурност това не е всичко. Гаранция Червения корсар е заложил пиратката и на кортежа на Гешев, извършвайки по този начин атентат против тогавашния основен прокурор на републиката. При това тъкмо в неуместния миг, когато с държавната лимузина за 100 бона и гавази, платени от бюджета, главпрокурорът се разхождал из планините. Прокурорски туризъм му крещя аз на това – хем си в природата, хем не слизаш от лимузината, хем най-после в някое китно селце те чака отрупана с мезета трапеза, напълно непринудено и от чиста наслада на домакините. Дали Червения корсар е работил самичък или му е помагал и Митко Бомбата, ще разберем в идващия епизод.

Сигурна съм също по този начин, че Червения корсар и Белия хакер стоят зад атентата против Народното събрание. Помните ли го? Злите сили разбъзикаха поливачките там, по този начин щото да подмокрят народните представители и да подкопаят националната власт чрез водна струйка.

Тъй като Червения корсар си е много компютърно образован, няма да се учудя, в случай че точно той е „ джуркал “ правосъдните каузи по този начин, че да се падат все при подобаващи съдии.  Ако търсите пари от автомагистрали, митници, пенсионни фондове или банкови сметки – търсете Червения корсар. Не желая да суфлирам на Органите, само че аз бих преразгледала случая КТБ. В единствените улики по случая с откраднатите пари - тефтерчетата със сметки, пишеше „ Директива за птиците “, което съгласно Гешев означавало държавно дружество. Това помните ли го? Сигурно, щото тогава всички си помислихте, че става дума Делян Пеевски. Но това бе просто следващ опит този почтен човек да бъде омаскарен.

Сега нещата се обясняват. Директива за птиците в действителност е „ Дъ Пайрат “. А за какво Дъ Пайрат е червен? Според мен, с цел да се сещаме, че зад съветските убийци, които убиха Луканов, се крие точно той. Знаете от романите и сериалите, че нарушителите обичат да дават секрети нишани на Органите, с цел да си играт с тях на котка и мишка. Или на Том и Джери, в случай че останем в стилистиката на Органите.

Червен-Русия, сещате ли се?

Това дава опция на евроатлантическите сили да си останат евроаталантически пред сътрудниците и да разгласят, че са разкрили и съветска мрежа от убийци и шпиони. Червения корсар е единствено един, само че е толкоз пъргав с имейлите, че работил напряко като цяла мрежа.

" Рот Фронт Пират ".

Мисля, че с малко повече „ джуркане “ по времеа на следствието, ще се окаже, че той е прострелял Джон Ленън и Джон Кенеди – нали е червен, гръмнал е папата, пробол е Георги Марков и най-много – ето кой умъртви Лора Палмър, драги фенове.

Така, че злото е победено! Сядайте пред тв приемниците да видите какво ще стане в идващия епизод.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР