Титулярният вратар на Ботев Враца Федерико Бариос има предложение от

...
Титулярният вратар на Ботев Враца Федерико Бариос има предложение от
Коментари Харесай

Шампионът на Колумбия с интерес към вратаря на Ботев Враца

Титулярният вратар на Ботев Враца Федерико Бариос има предложение от първенеца на Колумбия Атлетико Насионал. Доскоро отпред на колумбийския гранд е бил добре познатият у нас някогашен ментор на Лудогорец Пауло Аутуори.

Преди да поеме неотдавна Крузейро, през свои контакти у нас Аутуори е схванал, че Бариос прави мощна есен и се отличава в едни относително слаб тим. Той незабавно е предложил стража на управлението на Атлетико Насионал, с което поддържа отлични връзки.

През тази зима се чака грандът да продаде титулярния си вратар Кевин Миер. Той е и национал и Атлетико към този момент му търси заместител.

Федерико Бариос обаче желае да остане в Европа. Въпреки това след 1 януари той ще изслуша предлагането на първенеца на Колумбия да види какви условия ще му предложат.

Договорът на стража с Ботев Враца изтича на 30 юни следващата година и от 1 януари ще може да договаря с всеки клуб и да подписва предварителни съглашения.

Бариос пристигна при врачани през февруари, като първоначално имаше проблем с работната виза. Именно изваждането на европейски паспорт е притегателната мощ за стража да остане у нас.

Ако Ботев желае да задържи Бариос, ще би трябвало да му предложи обаче много по-добри условия от сегашните. А интерес от родни тимове към него също не липсва. След мача сред врачани и Левски треньорът на вратарите на сините е питал Федерико дали има откупна уговорка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР