Титлата от US Open превърна Ема Радукану в едно от

...
Титлата от US Open превърна Ема Радукану в едно от
Коментари Харесай

Съдът се произнесе: Преследвачът на Радукану получи сериозна присъда

Титлата от US Open трансформира Ема Радукану в едно от най-разпознаваемите лица в дамския тенис. Тинейджърката завоюва сърцата на хората със своята усмивка и атрактивен жанр на игра, само че " любовта " на Амрит Магар е прекрачила границата на персоналното пространство и трансформира последните 4 месеца в същински призрачен сън за Радукану и нейното семейство. В последна сметка обаче сагата откри своя край с намесването на съда и Магар е получил ограничаваща заповед за идните пет години, както и 200 часа публично потребен труд.

Историята с Амрит Магар и шампионката от US Open стартира при започване на месец ноември. Бившият разносвач на пица наблюдава британката до нейния дом, движейки се компактно зад нея в продължение на 37 километра. Той стартира всекидневно да посещава къщата на семейство Радукану и се превъплъщава в разнообразни функции, с цел да бъде допустимо най-близо до Ема - градинар, снабдител и даже чистач.

Things that Emma Raducanu has been dealing with since winning the US Open:

Emma Raducanu stalker given five-year restraining order
— Tumaini Carayol (@tumcarayol)
Притеснителните дейности от страна на Амрит не завършват дотук. Той постоянно изпраща любовни поеми до Радукану, носи й букети, а един път даже отмъкнал обувка от вкъщи й като сувенир. Щом получила карта с маршрута от своята къща до жилището на Матер, Радукану подала тъжба в съда и в последна сметка спечелила делото, а нейният преследвач получил строго наказване.

Източник: BBC

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР