Titan Quest – екшън ролевата игра, която мнозина считат за

...
Titan Quest – екшън ролевата игра, която мнозина считат за
Коментари Харесай

RPG класиката Titan Quest идва за Switch, PS4 и Xbox One

Titan Quest – екшън ролевата игра, която мнозина смятат за най-хубавата опция на Diablo – ще получи ново издание, този път за Switch, PS4 и Xbox One.

Точно 12 години след първичната си премиера, на 20 март 2018 година Titan Quest ще се появи за двете домашни конзоли на Sony и Microsoft на цена от 30 евро. Версията за хибридната Switch ще последва, когато “е готова”.

Срещу парите си получавате истинската игра и експанжъна Immortal Throne , само че изненадващо липсва пуснатия предишния месец експанжън Ragnarok. В допълнение ви чака онлайн ко-оп режим за шест души и модифицирана графика, с цел да наподобява играта обичайно по актуалните стандарти.

Ако държите на по-специална версия на Titan Quest, планувано е колекционерско издание за 120 евро, в което влиза и 20-сантиметрово копие на древногръцки военен шлем.

На PS4 и Xbox One, Titan Quest де факто се изправя против Diablo 3, която е по-нова и по-добре поддържана. На Switch обаче няма такава игра, което е плюс за притежателите на системата. Кога обаче ще я забележим на тази платформа, следва да разберем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР