Тита събра очите на феновете си, само че този път

...
Тита събра очите на феновете си, само че този път
Коментари Харесай

Скандално! Тита хвърли дрехи и задръжки СНИМКИ 18+

Тита събра очите на почитателите си, единствено че този път не в хубавия смисъл на думата, както нормално се случва. Тийн принцесата се появи в подобен непредвиден тип във виртуалното пространство, който й навлече много яд за негативно време.

За да разпали малко пристрастеностите преди появяването на новия си клип, Христина Христова, както е цялото име на изпълнителката, се пусна в много провокативни снимки и видео, в които пъчи обилен бюст.



На фрагментите гласовитата русокоска, която събра погледите с гения си преди броени месеци в хитовото шоу " Като две капки вода ", е повече от дръзка и даже си разрешава неща, каквито последно сме очаквали да забележим тъкмо от нея.

Разбира се, защото феновете на Тита са много претенциозни, изключително пък, когато младата певица реши да опитва прекомерно доста с външния си тип и държание, не закъсняха и островърхите мнения по неин адрес.



В един от тях даже Тита е сравнявана един път със Сузанита и повторно - с Гери-Никол. На тийнидолката това надали й подхожда изключително, поради обстоятелството, че постоянно се е старала да се откроява с нещо от колежките си, написа show.blitz.bg.

Скандалното видео може да видите ТУК.

0
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР