Тита призна, че е ревнива като звяр към Недко Николов! Кой

...
Тита призна, че е ревнива като звяр към Недко Николов!
Кой
Коментари Харесай

Тита души като копой след гаджето си: Задушава го от ревност!

Тита призна, че е ревностна като звяр към Недко Николов!
Кой да допусна, че миловидната и усмихната Тита е същински копой?! Христина Христова, както са й имената по персонална карта, сама се издаде, че е освен ревностна, а лудо ревностна. А връзката й с ММА боеца Недко Николов я трансформирала в истински звяр.
 Тита
Тита лудо ревностна

Тита дотолкоз полудяла по своя мачо си, че следяла зорко всеки негов ход и съвсем не му давала да отиде някъде самичък. „Ако може и в залата ще се залепи за него, ще седи и ще го зяпа, до момента в който той тренира. Добре, че и тя самата има доста задължения, та не го е побъркала напълно още“, разясняват близки до едрогърдата изпълнителка.

Певицата не отхвърля ревностния си темперамент и даже твърди, че е нещо като сътрудник на ФБР – нямало да пропусне, в случай че гаджето й реши да я направи лопатар, пък било то и единствено за един път. „Усещат се тези неща просто, не може да го скрие. Имам усет и мигновено вързвам 2 и 2“, изяснява Титка.

Феновете й още не харесват Недко Николов, както през цялото време и считат, че не пасва на любимката им. Те одобряваха някогашния й другар – красивият Виторио, с който имаха връзка от деца. Но явно Христова си пада по надалеч по-грубовати мъжкари като ММА боеца, които й вкарват адреналин.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР