Тишината в дискотеките заради пандемията миналата година и началото на

...
Тишината в дискотеките заради пандемията миналата година и началото на
Коментари Харесай

Чалга динозаври се изнасят в чужбина! Мая на пилона, Магапаса - в Лас Вегас

Тишината в нощните заведения поради пандемията предходната година и началото на тази принуди чалга почитателите да слушат обичаните си шлагери вкъщи. Оказа се, че огромна част от тях избират старите шлагери на фолк динозаври като Кондьо, Мая и Магапаса, Гергана, Сани и даже Коста Марков и Тони Чинчири.

Голяма част от тези реализатори към днешна дата не се занимават с поп фолк и не желаят да поглеждат обратно.

Вместо микрофон през днешния ден Мая от паметния дует Мая и Магапаса разчита на пилона и то не къде да е, а в Лас Вегас. Преди години изпълнителката на Ти отново си жива " взаимно с Магапаса емигрира зад Океана и през днешния ден съвместява разнообразни действия - диджей, танцьорка, певица и даже слага екстеншъни. За да вае и до през днешния ден фигура, Мая танцува на стълб за спорта, което не тормози по никакъв начин към този момент порасналата й щерка Кристияна, която учи за юрист.

Магапаса пък е избрал ветровития Чикаго дружно с обичаната си Денислава.

Зад граница, само че с четка в ръка е една от паметните певици в зората на жанра - хищната хиена Петра . Тя смени микрофона с платно и четка, а дружно с обичания си Димитрис е щастливо настанена от години в Кипър.

В Англия избра да се осъществя и една от иконите на чалгата Кондьо . Изпълнителят на „ Доко, Доко “ даже в сменил телефона си и не желае и да чуе за нощни заведения и кръчми.

Култовата и скандална Пепа Секса също е зад граница. Взривилата аудиторията с парчето „ Синя прашка “ изпълнителка сега живее в Швейцария, където по заведенията за хранене пее и нейната колежка също от далечното кючек минало Орнела .

Като маркетинг специалист на летище се изявява Сани , която изпя скандалния за времето си шлагер „ Ах, банана “. Еротично плодовата чалгия е от дълго време в предишното на Сани, за която дълго време се говореше, че е почнала работа като учителка. Самата певица отхвърли и призна, че не работи с деца. През 2020 година Сани подсети за себе си с баладата „ И на оня свят ", само че... до такава степен.

Като учител обаче се препитава и фолкпевицата Ина , станала звезда с шлагера си „ Зелено, зелено “, като тя учителства в детска градина в София.

Мнозина си спомнят бомбастичния старт на кариерата на певицата Гергана , която измести цялата колегия с парчето „ Губя те постепенно “. Днес Гергана, която не създаде нищо стойностна след този шлагер и залезе незабавно, продължава да е по-известна като братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев.

Въпреки че бе кралицата на фолксцената цели 6 години, волната пеперуда Кати отдавна не се е появявала пред почитатели и се грижи за фамилията си.

Благодарение на налудничавите си упоритости да стане президент на България изпълнителката с име на небесно тяло Луна към момента я огрява светлината на прожекторите. Въпреки това русокоската също е в категорията на фолкдинозаври и една от дребното родоначалнички на чалгата у нас, която още е известна, написа „ България Днес “.

В същата категория спада и Радо Шишарката , който за разлика от Луна фактически се кандидатира за пост на „ Дондуков 2 “ в тандем с Митьо Пищова. Шишарката бе претендент за вицепрезидент на търновския плейбой, само че предстоящо двамата не съумяха да се преборят за кресла на жълтите павета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР