ТИР и лек автомобил Ситроен се удариха при разминаване на

...
ТИР и лек автомобил Ситроен се удариха при разминаване на
Коментари Харесай

Удар между кола и ТИР блокира за кратко Е-79 при Благоевград


ТИР и лек автомобил " Ситроен " се удариха при разминаване на Е-79 край Благоевград. Вследствие на удара се получи разлив на гориво. При ПТП-то няма потърпевши, само че трафикът бе усложнен за близо час, съобщи БГНЕС.

Пътният случай стана сред местността " Полигона " и входа на Благоевград към 12:00 ч. При разминаване товарният и лекият автомобил се блъскат, продънен бе резервоарът на ТИР-а.

„ Карам си по пътя, аз не бързам, транспортирам безалкохолни питиета за Атина, този с бялата кола се натресе в мен, резервоарът ми протече ”, изясни лидерът на товарния автомобил. Пътничката в леката кола сподели, че не е видяла какво става, само че ги е блъснал товарният автомобил.

На място поради разлива на гориво от пробития контейнер, дойде и пожарна. Трафикът и в двете направления бе блокиран за 30-ина минути, след което трафикът в посока Благоевград бе пренасочен по остарелия път от Долно Церово до кв. " Струмско ". Към 13:00 ч. бе възобновен и към този момент е естествен, откакто товарният автомобил бе изместен от местопроизшествието до отбивката на „ Полигона ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР