Типично по холивудски, Веселин Маринов демонстрира благополучие, когато е щастлив

...
Типично по холивудски, Веселин Маринов демонстрира благополучие, когато е щастлив
Коментари Харесай

Веселин Маринов крие тежка тайна за дъщеря си

Типично по холивудски, Веселин Маринов показва благоденствие, когато е благополучен и пази в загадка от зложелателите и феновете си най-черните си моменти. Оказва се, че фамилията на единственото му дете – 29-годишната Йоана е настъпил прелом, който Веско настойчиво криел от позор, че още веднъж ще е в хорските уста и ще одумват несгодите в житието-битието му, написа " Уикенд ".

Йоана и някогашният й брачен партньор доктор Станимир Сираков подвигнаха обилна женитба през 2014 година, скоро по-късно им се родило дете, само че бракът им оживял единствено няколко месеца. След първите фамилни кавги, двамата пробвали да живеят разграничени, само че дефинитивно се отчуждили един от различен. Междувременно 33-годишният доктор Сираков, който е доктор в УМБАЛ „ Св. Иван Рилски” срещнал красивата си колежка от Александровска болница – Кристина. Влюбил се в нея и решил, че е време да изиска бракоразвод. Така единствено 1 година откакто поставили автограф в гражданското, Йоана и Станимир се развели.

Преди месец доктор Сираков се оженил за новата си жена, а синът им Теодор бил на няколко месеца. В средата на октомври медикът нашумя, откакто избави живота на 10-годишната Станимира посредством неповторима интервенция. Екипът, управителен от младия доктор достигнал до мозъка на детето през крайници му. Д-р Сираков, който сграбчи най-престижната здравна премия „ Оскар” е един от дребното лекари в страната, извършващи високоспециализирани животоспасяващи процедури при мозъчни аневризми и облитериране на мозъчни и гръбначномозъчни артериовенозни малформации.

„ Да, разведен съм с дъщерята на Веселин Маринов. Бракът ни беше къс, всичко сред нас смърши”, сбит е по тематиката доктор Сираков. Изпълнителят на „ Горчиво вино” също изрично отхвърля да приказва за деликатната обстановка. „ Не разясня персоналния си живот”, смотолеви Веско. Изоставената му щерка отглеждала сама неговото внуче, което към този момент е на 2 години, а музикантът й направил великодушен подарък, с цел да я утеши. Маринов се бръкнал с 200 000 лева за вкусен парцел на пъпа на столицата. Прагматичният реализатор се забавил с връчването на ключовете, като че ли е предусещал, че бракът на щерка му ще оцелее от ден до пладне. Освен това артистът искрено е споделял, че е задействал връзките си, с цел да уреди Йоана на плодородна работа в РВД, където заплатите са от 5000 лева нагоре. Веско постоянно е споделял, че извънредно доста се гордее с щерка си и би направил всичко за нея.

Според осведомени, доктор Станимир Сираков се е развел с щерката на артиста поради деспотичния темперамент на тъста си. Веско Маринов си разрешавал да се бърка в брака им и да наставлява младото семейство, което никак не се нравило на медика. При един от следващите фамилни кавги, той не издържал и напуснал вечно Йоана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР