Тимовете на Реал Сосиедад и Севиля не си вкараха голове

...
Тимовете на Реал Сосиедад и Севиля не си вкараха голове
Коментари Харесай

Сосиедад и Севиля еднакво губещи след битка на “Аноета”

Тимовете на Реал Сосиедад и Севиля не си вкараха голове в дуел от предпоследния кръг на Ла Лига. Баските се борят за присъединяване в Лига Европа и победа довечера щеше да им подсигурява мястото в шампионата, само че в този момент ще би трябвало да се потрудят крепко и в последния кръг, когато гостуват на Атлетико Мадрид. За ЛЕ се класират петият, шестият и седмият в крайното класиране. Севилци пък още преди дни се бяха класирали за Шампионската лига, само че към този момент изостават на 2 точки от Атлетико в борбата за бронзовите медали.

Сосиедад хвърли доста повече старания от Севиля, само че опитите на домакините да стигнат до попадение обаче бяха осуетени от аварийния вратар на противника Ясин Буну, който избави всичко, възползвайки се от предоставения му от Юлен Лопетеги късмет. Веднъж и гредата беше с него след изстрел на Кристиан Порту в 60-ата минута.

В неделя Севиля приема Валенсия и ще разчита по същото време Атлетико да се издъни у дома против Сосиедад. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ Ла Лига 37 кръг, четвъртък 16 юли  Реал Сосиедад 0:0краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР