Тимовете на Нефтохимик и Хебър ще се изправят един срещу

...
Тимовете на Нефтохимик и Хебър ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Тодор Алексиев: Ще се борим за трофеите, пък ще видим дали ще ги спечелим

Тимовете на Нефтохимик и Хебър ще се изправят един против различен във финала за Суперкупата на България в събота. Ето и какво е настроението в Хебър преди значимия мач.

" Тази година, това което виждам аз е един отличен колектив, момчетата ме одобриха добре, познавам ги всички. Надявам се да изиграем един добър мач за Суперкупата. На всички ще бъде мъчно първоначално, готвим се за този мач, би трябвало да имаме и нужното самочувствие, Нефтохимик са с добра селекция, само че се надявам трофеят да е при нас ", разяснява Станев.

" Ще се борим за трофеите, пък ще забележим дали ще ги спечелим, сменихме разпределител, първоначално ще е мъчно, само че мисля, че ще се оправим ", разяснява капитанът на тима Тодор Алексиев.

" И двата тима на този стадий може да се изненадаме, формалният мач е друг, те са видяли мощните и слабите си страни, играха 4 мача, за любимец не мога да приказвам, двата отбора са равностойни, с опитни състезатели ", разяснява старши-треньорът на отбора Атанас Петров в предаването " Златният гейм " в ефира на DIEMA SPORT 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР