Тимовете на Барселона и Леганес играят при резултат 2:0 в

...
Тимовете на Барселона и Леганес играят при резултат 2:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Леганес 2:0, каталунците контролират срещата

Тимовете на Барселона и Леганес играят при резултат 2:0 в 1/8-финална среща от шампионата за Купата на Краля в Испания. Антоан Гризман откри резултата още в четвъртата минута. Клеман Лангле удвои в 27-ата минута. „ Каталунците “ отстраниха мъчно след поврат третодивизонния Ибиса, до момента в който „ краставичарите “ надиграха с минималното 1:0 Ебро.

Срещата стартира с напън на домакиите, като Ансу Фати първо опита центриране, което бе изчистено, а по-късно и насочи удар, който бе блокиран.

В четвъртата минута обаче "катаунците " съумяха да излязат напред в резултата. С превъзходен пас капитанът Лионел Меси изведе Нелсон Семедо отдясно в наказателноото поле и младият португалец с едно допиране откри Антоан Гризман. Французинът овладя подаването и стреля сред краката на Чидозие Ауазием и означи - 1:0.

Пет минути по-късно Гризман означи още веднъж във вратата на гостите, само че попадението бе анулирано поради засада на френския национал. При повторенията останаха подозрения дали нападателят не е бил в чиста позиция, само че след триминутна инспекция със системата ВАР бе отсъдена засада.

В 17-ата минута Жорди Алба проби отляво в пеналтерията и реши да шутира, само че около вратата.

180 секунди по-късно Гризман откри Артуро Видал, който стреля, само че и той не бе прецизен.

В 23-ата минута нападателят на Леганес Мартин Брайтуайт насочи удар, само че право в ръцете на Марк-Андре тер Стеген.

Анотан Гризамн продължи да носи заплаха за отбраната на гостите и в 26-ата минута той стреля към вратата от наказателното поле, само че беше блокиран от бранител и топката излезе в ъглов удар, който бе изчистен от бранител в "зелено ". Последва нов подобен, от който падна и второ попадение за Барса. Лео Меси центрира на първа греда, а там Клеман Лангле надскочи двама бранители на гостите и прати топката над ръцете на Куеяр - 2:0.

В последните пет минути на първаа част Артуро Видал имаше две възможонсти да нажежи напрежението в наказателното поле на Леганес, нов единия случай чилиецът беше изпреварен от отбраната, а по-късно не съумя да доближи до топката.

БАРСЕЛОНА – ЛЕГАНЕС 2:0

1:0 Антоан Гризман 4'

2:0 Клеман Лангле 27'

Стартови сформира на двата тима:

The starting 1️⃣1️⃣ for tonight’s Copa del Rey last 16 knockout clash!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР