Тимовете на Атлетик Билбао и Барселона играят при резултат 0:0

...
Тимовете на Атлетик Билбао и Барселона играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетик Билбао - Барселона, втората част започна

Тимовете на Атлетик Билбао и Барселона играят при резултат 0:0 в ¼-финална среща от шампионата за Купата на Краля. Двата тима ще дефинират последния ½-финалист довечера. В предходния кръг „ баските “ отстраниха след осъществяване на дузпи отбора на Тенерифе, до момента в който „ каталунците “ разгромиха Леганес с 5:0.

Първата по-опасна обстановка бе на сметката на гостите. В 5-ата минута Лионел Меси проби към наказателоното поле на Билбао и подаде наляво към Ансу Фати, който стреля, само че около дясната греда на Унай Симон.

Само две минути по-късно Нелсон Семедо откри в наказателното поле Фати, който се обърна добре с лице към вратата и стреля, само че бранител на „ баските “ почисти от голлинията.

В 10-ата минута след центриране от ъглов удар за домакините топката бе отклонена към Инаки Уилямс, който вкара топката във вратата на Тер Стеген, само че попадението бе анулирано вярно поради засада на испанеца.

В идващите минути "каталунците " опитваха да управляват събитията на терена, като владееха топката в множеството време, само че набезите към наказателното поле на домакините не завършваха с удари към тяхната врата.

В 31-ата минута гостите можеха да си изпатят съществено след неточност на вратаря Тер Стеген. Германецът сбърка при подаването си към Иван Ракитич и Раул Гарсия съумя да открадне топката, след което стреля от границата на наказателното поле, само че малко над напречната греда.

Домакините също пробваха напън, който обаче също приключваше постоянно без удари по посока на вратата на Барса.

В края на полувремето Меси стреля от директен свободен удар от дъгата на пеналтерията, само че право в стената. Така завърши и първото полувреме.

АТЛЕТИК БИЛБАО – БАРСЕЛОНА 0:0

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР