Тимовете на Арда и Пирин излизат един срещу друг в

...
Тимовете на Арда и Пирин излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Арда ще се опита да се върне на победния път срещу Пирин

Тимовете на Арда и Пирин излизат един против различен в предпоследен мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Кърджали е с начален час 17:30 и ще може да бъде следен по DIEMA SPORT.

Домакините от Арда прекъснаха положителната си серия от два следващи триумфа в предишния кръг, когато отстъпиха с 0:2 на Левски. От 4 мача на стадиона в Кърджали обаче, “сините ” имат 3 победи и единствено една загуба. Именно по тази причина и тимът ще се надява на нов добър резултат против Пирин тази вечер. Тунчев няма проблеми с контузени и осъдени и ще може да разчита на всички налични футболисти.

Пирин от своя страна стигна до първа победа през този сезон в предишния кръг, когато “орлетата ” надделяха Ботев Враца вкъщи с 2:1. При гостуванията си благоевградчани към момента нямат триумф, като са записали 3 загуби и 2 равенства. Гостуването в южния град пропущат за “орлетата ” осъденият Венцислав Бенгюзов и възстановяващият се от травма Николай Бодуров. В групата се завръща Чебрайлс Макрецкис, който пропусна мача с врачани поради простуда.

Точно преди година, на 17 септември 2021 година, Арда още веднъж одобри Пирин и го разгроми с 3:0 вкъщи. Няколко месеца по-късно обаче, във втория мач сред двата отбора в Благоевград, Пирин си върна за загубата и надделя “сините ” с 1:0.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР