Тимът на Рома продължава слабото си представяне от началото на

...
Тимът на Рома продължава слабото си представяне от началото на
Коментари Харесай

"Рома" "загря" за "Реал" с издънка срещу последния

Тимът на " Рома " продължава слабото си показване от началото на сезона. " Римските вълци " стигнаха единствено до тъждество 2:2 с последния " Киево " в дуел от 4-ия кръг на италианската Серия " А ". На " Олимпико " възпитаниците на Еузебио Ди Франческо водеха с 2:0 на почивката, само че в последна сметка взеха единствено точка.

Домакините откриха резултата в 10-ата минута, когато Алесандро Флоренци откри чудесно Стефан Ел Шаарауи и последният не сбърка от близка отдалеченост. След половин час игра " Рома " към този момент водеше с 2:0 - Един Джеко комбинира с Брайан Кристанте, а италианският национал се разписа с обмислен удар в долния ляв ъгъл.
Снимка: Getty Images
Домакините обаче бяха много неуверени в отбрана, като още през първата част загатнаха, че няма да опазят мрежата си суха.

Още при започване на второто полувреме - в 52-ата минута - Валтер Бирса преодоля Робин Олсен с красиво осъществяване и " Киево " понижи изоставането си на 1:2.

В последна сметка гостите от Верона изковаха точката седем минути преди края. Мариуш Степински се възползва от безобразната игра на бранителите на " Рома " и прати топката в мрежата зад Олсен - 2:2.
Снимка: Getty Images
В оставащите минути римляните пробваха да осъществят напън, само че по този начин и не съумяха да основат работа на стража Сорентино.

Така " Рома " е на седмо място във краткотрайното класиране с победа, две равенства и загуба. Слабият старт на акцията слага напрегнат наставника на " Рома " Еузебио Ди Франческо. В Рим към този момент му търсят заместител, в случай че тимът не усъвършенства резултатите си скоро.
Снимка: Getty Images
Следващият мач на " Рома " е посещение на " Реал " Мадрид в първи кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоя можете да гледате директно по bTV Action на 19 септември (сряда) от 22 ч.

" Киево " пък остава финален с актив от -1. " Летящите магаренца " започнаха сезонa с -3 точки поради финансови измами.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР