Тимът на Германия ще преследва рекорден седми триумф на европейското

...
Тимът на Германия ще преследва рекорден седми триумф на европейското
Коментари Харесай

Германия ще гони рекордна 7-а титла при девойките в Албена

Тимът на Германия ще преследва рекорден седми успех на европейското състезание за девойки до 17 година
Утре (17 май) от 14:00 ч. в КК Албена немските девойки се изправят против връстничките си от Холандия в решаващия мач за купата на ЕВРО 2019, който се организира в България.

Бундестимът, който е абсолютният хегемонт на континента в тази възрастова група, ще излезе в 8-мия си край от общо 12-те издания на конкуренцията до момента.

От своя страна „ лалетата “ ще дебютират в директния конфликт за купата, само че влизат в него със самочувстието на спечелили (3:2) от мача си с Германия в предварителната група, извоюван с помощта на решителното попадение на Никита Тромп.

Тя е и водещият изпълнител дотук в конкуренцията с 5 попадения, както и водач в голмайсторската листа на европейското състезание за девойки до 17 година за всички времена с 26 гола.

Церемонията по закриването и финалният конфликт на ЕВРО 2019 в Албена ще бъде почетена от редица специфични посетители, измежду които президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, вицепрезидентите Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев, заместител изпълнителния шеф Антон Попов, членът на Изпълкома на централата Емил Костадинов, ръководителят на АФЛ и член на Изпълкома Румен Вълков, кметът на Каварна Нина Ставрева, изпълнителният шеф на „ Албена АД “ Красимир Станев и други

Официалната гала ще започва в 13:30 ч. с музикални осъществявания и тематична хореография с детайли от българския фолклор и обичаи. Зрителите ще могат да се снабдят с билети на касите на стадиона преди мача, като цената им е 2 лева Също както на полуфиналите, на полувремето на мача ще бъде изтеглен чоп с номерата на билетите на присъстващите на стадиона и трима щастливци ще завоюват истински мачови фланелки на България с подписите на футболистите от националния тим, а други 10 късметлии ще се снабдят с подписани топки.

В особено построените в Добрич и Каварна Фън паркове за Евро 2019 почитателите имат късмет да завоюват и безвъзмездни пропуски за мача. Освен награди, посетителите на Фън парковете имат опцията да тестват футболните си умения и да се забавляват на другите атракциони, построени особено за шампионата. В град Добрич местоположението на Фън парка е на площад Възраждане, а в Каварна – в парковата повърхност сред ул. „ Дончо Ил. Стойков “ и ул. „ Братя Шкорпил “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР