Тимът на Франция стартира с успех на първото издание на

...
Тимът на Франция стартира с успех на първото издание на
Коментари Харесай

Франция, Япония и Аржентина стартиха с победи на ATP Cup

Тимът на Франция започва с триумф на първото издание на ATP Cup. "Петлите " се оправиха с 2-1 победи против Чили в среща от група "А " на шампионата. В момента се играе втората среща от тази група сред Сърбия на Новак Джокович и тима на Южна Африка, воден от Кевин Андерсън.

Първата ракета на Франция Гаел Монфис изоставаше с един пробив във втория сет, когато резултатът стана 1:3 в първия сет. След това при 6:5 се наложи да избави три точки за пробив против Кристиан Гарин, само че в последна сметка победи с 6:3, 7:5. Беноа Пер откри програмата по-рано през днешния ден, когато записа и първата победа за Франция- 6:7 (3), 6:3, 6:3 над Николас Джари. Гарин и Джари пък завоюваха мача на двойки, откакто се постановиха над Никола Маю и Едуар Роже-Васлен със 7:5, 6:2.

В група "В " Япония започва мощно с 3-0 над Уругвай, като и двата сингъла завършиха в 2:0 сета за азиатците. Го Соеда се оправи с Мартин Куевас с 6:1, 6:3, а по-късно Йошихито Нишиока надделя Пабло Куевас с 6:0, 6:1. На двойки успеха за Япония пристигна след триумф на Тошихиде Мацуи и Бен Маклоклън над братята Куевас с 7:6 (5), 6:4. В момента се играе другата среща от групата сред Испания на Рафаел Надал и Грузия на Николас Башилашвили.

В група "Е " Аржентина победи Полша с 2:1 победи. Гуидо Пея изведе "гаучосите " напред, откакто се оправи с 6:2, 2:6, 6:2 над Камил Майхрджак, а след което обаче Хуберт Хуркач изправни за поляците с 4:6, 6:2, 6:3 над Диего Шварцман. На двойки Максимо Гонсалес и Андрес Молтени победиха Хуркачи Лукаш Кубот с 6:2, 6:4.В момента се игаре дуела сред Австрия и Хърватия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР