Тимът на Черно море (Варна) отстъпи с 0:3 гейма на

...
Тимът на Черно море (Варна) отстъпи с 0:3 гейма на
Коментари Харесай

Норман Недков: Хебър е големият фаворит за Купата

Тимът на Черно море (Варна) отстъпи с 0:3 гейма на първенеца на България и настоящ притежател на Купата на България Хебър (Пазарджик) в третия четвъртфинален конфликт от на Money+ Купа България 2023, изигран в зала " Васил Левски " в Пазарджик.

“В първия гейм излязохме добре. Имаше обстановки, които можеше и по-добре да създадем и да имаме по-добър процес в мача. Трябваше да сме по-категорични, по-убедителни на сервис. С тимове като Хебър би трябвало да играем по-твърдо на този детайл. Със сигурност можехме да вземем освен това, най-малко първият гейм. Мисля, че Хебър е огромният любимец за Купата.   Адмирации за организацията, атмосферата е страхотна. Що се отнася до Ефбет Супер Волей - аз персонално съм удовлетворен с това, което реализираме досега. Със сигурност можеше и по-добре, в случай че бяхме в най-благоприятен състав. Но имаше и мачове, които наложително ги взехме. Надяваме се да продължим добре и през идващия сезон ”, съобщи волейболистът на Черно море Норман Недков.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР