Тиловата поддръжка на руснаците ще пострада заради експлозията на Кримския

...
Тиловата поддръжка на руснаците ще пострада заради експлозията на Кримския
Коментари Харесай

Британското разузнаване за взрива в Крим: Ще има забавяне на доставките на всички суровини

Тиловата поддръжка на руснаците ще пострада поради детонацията на Кримския мост в Южна Украйна, заяви английското разузнаване. Забавяне ще се усети в доставките на всички първични материали, освен на военна техника. Пълно спиране обаче няма да има, увериха съветските управляващи.

Официалната съветска версия за случая гласи, че на моста се е взривил камион. Според изказването на Националния антитерористичен комитет на Русия той е запалил 7 резервоара с гориво във трен и е провокирал отчасти сриване.

Тъй като две от общо четирите пътни ленти са срутени на няколко места в продължение на към 250 метра, придвижването по останалите ще бъде доста затруднено. То обаче няма да бъде спирано напълно.

В неделя се направиха редица огледи на периметъра, след което леките коли и рейсовете прекосяваха свободно през моста. Тировете за момента ще би трябвало да се придвижват с ферибот. Въпреки забавянията дефицит на запаси като храна или гориво няма да се появи точно с помощта на жп превоза и на този по вода.

Кремъл побърза да стартира с ремонта на моста, свързващ окупирания Крим с Русия, като че ли с цел да не отдаде на офанзивата прекомерно огромна значимост, отбелязва “Политико ”. Все още никой не е поел отговорност за гърмежа.
ТЕМА преди 1 час 1629 преди 3 часа 2486 преди 5 часа 798
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР