TikTok работи върху нов начин, по който създателите да разбират

...
TikTok работи върху нов начин, по който създателите да разбират
Коментари Харесай

Tik Tok пуска функция за разпознаване на изкуствен интелект

TikTok работи върху нов метод, по който основателите да схващат дали изявленията им съдържат генерирано от AI наличие. Нова функционалност „ наличие, генерирано от изкуствен интелект “ ще се появи в секцията „ още варианти “ преди качване на видеоклип. Като част от описанието на този комутатор, от TikTok разясняват, че етикетът ще помогне за „ попречване на премахването на наличие “; TikTok актуализира своите правила за наличие през март, с цел да изисква потребителите да разкриват deepfakes и генерирано от AI наличие в надписа на видеоклипа или да употребяват идентифициращ стикер.

Новият етикет за наличие, генериран от изкуствен интелект, идва след откритието от предходната седмица, че конкурентната платформа Instagram работи върху свои лични етикети за откриване на такова наличие. 
-->
Заедно с софтуерните компании Гугъл, Amazon, Microsoft и други, компанията майка на Instagram Meta даде обещание предишния месец, че ще създава AI отговорно и ще осведоми ясно потребителите, когато наличието е генерирано от AI.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР