TikTok е пълен с хора с най-различни таланти или с

...
TikTok е пълен с хора с най-различни таланти или с
Коментари Харесай

Запознайте се със Саманта: Жената с НАЙ-ГОЛЯМАТА уста в СВЕТА

TikTok е цялостен с хора с най-различни гении или с забавни физически дадености, с които впечатляват хиляди консуматори. Една дама в платформата пък преди малко потвърди, че нейната уста е безусловно най-голямата в света. От Книгата на международните върхове на Гинес потвърдиха, че  от Кънектикът е отличена като дамата с най-голяма уста в света. Размерът ѝ е 6,56 сантиметра, а когато се мери напречно, размерът на устата на Саманта доближава повече над 10 сантиметра.

Рекордьорката твърди, че постоянно е знаела, че има огромна уста, само че едвам когато „ децата в TikTok “ показали, че тя може би има рекордно огромна уста, тя се почувствала насърчена да се поинтересува дали в действителност е по този начин.

„ Никога не съм мислила, че е допустимо да стана толкоз известна поради устата си “, смее се тя.

В нейните TikTok видеа можете да я видите по какъв начин пъха три понички в устата си или похапва без доста старания най-големия бургер, който се продава в Ню Йорк. Тя може да се побере и впечатляващо количество пържени картофи.
On this weeks journey to find the biggest and best sandwiches, I went to Clinton Hall in the Bronx for the biggest burger in NYC
Въпреки известността, на която се радва сега, Саманта помни и моменти, в които е страдала поради своята физическа специфичност. Тъй като никой в фамилията ѝ нямал толкоз огромна уста като нейната, в последна сметка това се трансформирало в характерност, неповторима и присъща особено за нея. Тя споделя, че е била унизена, до момента в който растяла, поради размера на устата си. Саманта изцяло приема външния тип, с който се е родила, и сега има над.

Голямата ѝ уста преди е била нещо, което я карало да се усеща доста несигурна и което се е опитвала да скрие от близките, само че в този момент е едно от най-хубавите неща, с които може да се гордее.

„ Това е моята суперсила. Това е нещото, което ме прави неповторима и специфична “, споделя тя, целейки да вдъхне храброст и на други хора, които по една или друга причина се срамят от това, което са. " Всеки би трябвало да се радва на това, което го прави друг. "

Рамсдел се надява един ден да има лично шоу, употребявайки своите неповторими гении - хумора и красивия си глас.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР