Тихомир Иванов ще даде старт на българското участие на световното

...
Тихомир Иванов ще даде старт на българското участие на световното
Коментари Харесай

Тихомир Иванов открива българското участие на Световното първенство по лека атлетика

Тихомир Иванов ще даде старт на българското присъединяване на международното състезание по лека атлетика в Будапеща през днешния ден, когато се включи в квалификациите на скок на височина.

Пресявките в дисциплината ще започват в 11:35 часа българско време и ще може да ги проследите НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3, както и онлайн на уеб страницата bntsport.bg, където директното предаване ще продължи до 14:45 часа.

В същото време неделния ден ще ни предложи и нови пет финала в унгарската столица, като несъмнено най-голяма интерес провокира борбата за медалите в спринта на 100 метра при мъжете от 21:10 часа българско време. Преди това от 14:10 обаче предстоят и полуфиналите с присъединяване на настоящия първенец на планетата Фред Кърли и олимпийския отличник Ламонт Марсел Джейкъбс.

Рано сутринта в Будапеща пък в 7:10 часа локално време (8:10 българско) следва да бъде даден стартът и в дисциплината 20 км спортно вървене при дамите.

Във вечерната сесия пък ще станат ясни и световните първенци на скок дължина при дамите (17:55 ч.), мятане на чук за мъже (18:50 ч.) и 10 000 метра за мъже (19:25 ч.).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР