Тих преврат, шанс за правителство на „Орещарски 2“ до няма

...
Тих преврат, шанс за правителство на „Орещарски 2“ до няма
Коментари Харесай

Рокадите в кабинета – от тих преврат и шанс за Орешарски 2 до смяна на статуковото

Тих прелом, късмет за държавно управление на „ Орещарски 2 “ до няма по какъв начин да сменим статуковото без промени – такива бяха мненията на представители на разнообразни политически сили след почналите рокади в ръководството на страната подхванати от служебното държавно управление на Стефан Янев.

Чистката на фрагменти стартира от Министерство на вътрешните работи с пенсионирането на административния секретар на силовото ведомство Бойко Славчев, който е разпитван като очевидец по делото за покупката на джипове. Последва пенсионирането на административния секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Славчев.

В петък пък бяха заменени шефовете на две основни организации – приходната и митниците,, а вечерта беше подписан и декрет от президента Румен Радев за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Даниел Митов: Знакови, странни и екзотични назначения, връщане на олигарсите

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов се въздържа да дефинира назначенията на служебното държавно управление като чистка, само че ги назова знакови, странни и екзотични. Той се позоваи на мнението на хората, които определяли служебното държавно управление като " проект за ръководство на страната " Орешарски 2 " и връщане на олигарсите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР