Тиери Боде, председател на холандската партия Форум за демокрация, отправи

...
Тиери Боде, председател на холандската партия Форум за демокрация, отправи
Коментари Харесай

Тиери Боде с видеопоздрав към Костадинов и съмишлениците на „Възраждане

Тиери Боде, ръководител на холандската партия " Форум за народна власт ", насочи привет към членовете и симпатизантите на „ Възраждане “. Той направи това с видеообръщение, което беше публикувано в обществената мрежа Facebook.

„ Щастлив съм да насочва своите поздравления към „ Възраждане “, родолюбивата политическа партия, която преди малко завоюва 27 места в българския парламент, превъзходен резултат – двойно по-висок и два пъти повече последователи спрямо предходните избори. Поздравявам сърдечно и ръководителя Костадин Костадинов за неговата смела позиция против Европейски Съюз, против НАТО и американския империализъм, както и за неговата смела и реалистична позиция за войната в Украйна, следствията от която заплашват целия континент от северозапад, където се намирам, до югоизток, където през днешния ден адресирам сърдечните си благопожелания. Бих желал също по този начин да поздравя стотиците хиляди български гласоподаватели, които избраха да се борят дружно с „ Възраждане “. Тревожно ниската изборна интензивност, по-малко от 40 %,  е знак за раздор, ужасно обвиняване към господстващата върхушка. Огромното болшинство от българите са решени да не гласоподават, тъй като не имат вяра, че си коства да изявяват волята си. Това е по този начин, тъй като те неведнъж и редовно са били лъгани от политическата класа, която е част от глобалистичния проект на Европейски Съюз и Съединени американски щати. Аз изцяло разбирам възприятието на обезсърчение у тези  хора. То е обхванало и народите в Европа, а за жал е мощно осезаемо и в България. Но аз се веселя за тези българи, които са изпълнили своя родолюбив дълг. Когато аз сътворих „ Форум за народна власт “ през 2016г., го направих точно с цел да възстановя връзката на елементарните жители с политическия развой, да скъсам примката, в която партийният картел е стегнал страната и живота на всеки от нас в моята татковина Холандия. В същината си това е наша обща битка. А името на Вашата партия – „ Възраждане “, нормално се превежда на британски като възкръсване. Но в реалност то значи Възкръсване или Ренесанс. Преди няколко години нашата партия „ Форум за народна власт “ сътвори институт „ Възраждане “ – научно-изследователски център, който всекидневно провежда скъпи лекции и семинари на политико-философски тематики. Защото ние сме твърдо решени да се борим за възраждането на европейската цивилизация. Затова съм благополучен да открия деятелен и безстрашен сподвижник на отсрещния завършек на нашия античен континент, който работи за нашето общо европейско възобновление. Още един път приветствам вас и всички ваши съидейници и ви искам доста удача! “, споделя Тиери Боде в неговото послание.

Цялото видео е оповестено и в профила на ръководителя на „ Възраждане “, Костадин Костадинов, със следния коментар:

„ Това е Тиери Боде (), ръководител на " Форум за народна власт " - холандска партия, сходна на Възраждане. Благодаря за поддръжката! Макар и на двата края на Европа, ползите ни в световен проект са общи - цивилизацията ни да оцелее, страните ни да са суверенни, полезностите и традициите ни да не бъдат подменяни, народите ни да процъфтяват. Борбата ни е обща, успеха ни също ще бъде обща! “, написа Костадинов.
https://www.facebook.com/belomorieto/videos/443726561192738
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР