Ти не заслужаваш. Не заслужаваш да бъдеш оценявана и ценена.

...
Ти не заслужаваш. Не заслужаваш да бъдеш оценявана и ценена.
Коментари Харесай

Ти си една нищожна и незначителна жена*

Ти не заслужаваш. Не заслужаваш да бъдеш оценена и ценена. Не заслужаваш да получаваш похвали, награди, потупвания по рамото, че даже и усмивки. Не заслужаваш доверие, не заслужаваш подадена ръка.

Ти не би трябвало да имаш его, не би трябвало да искаш то да бъде погалено, не може да искаш да те ухажват, да ти смъкват звезди, да получиш нещо по лесния метод. Ти не би трябвало да искаш и не би трябвало да мислиш, че заслужаваш каквото и да е.

Нямаш право да бъдеш прочувствена, да покажеш душа, нямаш право да се чувстваш унижена, подценена, неоценена или пък засегната. Не можеш да заплачеш и да се тръшнеш, с цел да получиш своето или с цел да оправдаеш грешката си.

 жена пролет Istock

При теб нещата няма да стават по лесния метод, няма да имаш време да протакваш, да те мързи, да не ти се работи или пък да нямаш ентусиазъм. Ти не можеш да си позволиш да се глезиш, да фамилиарничиш, да се оправдаваш, да приказваш празни приказки за илюзия на съперника.

Ти не заслужаваш… И знаеш ли за какво? Защото си всичко друго, само че не и незначителна жена!*

Защото си водиш борбите сама, а не ревеш, с цел да получиш своето. Защото работиш от сърце и душа, а не за персонална полза. Защото искаш правдивост, а не се чудиш по какъв начин да прецакаш близък. Защото имаш усеща и страсти, само че ги пазиш за хората, които са в сърцето ти, а не опитваш да трогваш с тях непознатите.

 жена пролет Istock

Защото ти имаш его, само че не молиш то да бъде погалено. Защото ти искаш внимание, само че не от целия свят. Защото до последно вярваш в положителното на хората, въпреки да те предават и разочароват неведнъж.

Ти НЕ си неприятен човек, само че в живота ще срещнеш и такива. Трудни характери, които не умеят да се вписват и желаят цялата светлина на прожектора за себе. В такива случаи можеш да направиш единствено едно нещо - остави ги сами под светлината, дано изгорят...

Сподели с всички дами в живота си, които ЗАСЛУЖАВАТ!

Още:
Мистериозната болест, която прави дамите ужасни От високо се пада неприятно, а от рухване никой не е застрахован Маршът на незадоволените дами Кисело ли е гроздето, лисичке? Порокът да бъдеш млад, благополучен и талантлив… Мъжете са като задници - всички имаме по един Ти си млада, неомъжена и без деца? Значи си изцяло некадърна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР