The Telegraph“ направи язвителна рецензия за финала на сериала Идолът“

...
The Telegraph“ направи язвителна рецензия за финала на сериала Идолът“
Коментари Харесай

„Идолът“ с дъщерята на Джони Деп и The Weeknd обявен за най-лошата продукция на годината

„ The Telegraph “ направи язвителна критика за финала на сериала „ Идолът “ и назова тази авантюра в музикалната промишленост най-лошата продукция на годината и " евентуална подигравка за вековете ". Сериалът с Лили-Роуз Деп и Абел Тесфайе (по-известен като The Weeknd) към този момент беше подложен на критика за сексисткия си подтекст и рисковия си темперамент, само че откакто излъчи своя край, в ефира се появи доста по-лоша присъда: той просто в действителност не е добър.


Това единствено в допълнение укрепва ужасните 19% критически оценки, с които " The Idol " се „ гордее “ сега в Rotten Tomatoes, и отрицателните рецензии не престават да се натрупат.

В центъра на " Идолът " е Джоселин на Лили-Роуз Деп, поп звезда с проблеми, която желае да си върне мястото на най-сексапилната поп звезда в Америка, откакто претърпява нервозен срив и анулира турнето си. В опитите си да си проправи път назад към върха Джоселин основава връзка с Тедрос (Тесфайе), който се реалокира в имението ѝ със своя антураж и я манипулира с непостоянното си и властно държание, както и с нападателните си полови подмятания.

Сериалът изобилства от откровени полови подиуми и е присъединен към същата категория като злощастната еротична драма от 1995 година „ Showgirls “.

Освен, че сериалът е подложен на критика за мизогинизъм, смущаващи подиуми, принуждение, преобладаващото мнение към " Идолът " е, че е и отегчителен.

Ако всички към този момент очевидни рецензии не са задоволителни, " The Idol " губи точки и поради това, че е комплициран и има прекалено много неизяснени моменти, откакто HBO взема решение да излъчи единствено пет епизода вместо в началото плануваните шест, до момента в който сериалът се създава. Други рецензенти настояват, че " The Idol " страда и от отблъскващ разговор, липса на развиване на героите и сюжетни линии, които са прекратени без особена развръзка.

С други думи, макар че до момента сериалът на HBO е излъчил единствено 5 епизода, може да се каже, че критиците към този момент са се наситили. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР