The Mother е последният филм с участието на Джей Ло,

...
The Mother е последният филм с участието на Джей Ло,
Коментари Харесай

Когато децата на Джей Ло не искат да говорят с нея

The Mother е последният филм с присъединяване на Джей Ло, чиято премиера е през днешния ден, 12 май. А около нея актрисата даде изявление за The View, в което приказва за провокациите, с които самата тя се сблъсква в ролята си на майка.
 Дженифър Лопес като наемна килърка в The Mother на Netflix
Джей Ло още веднъж влиза в екшъна

Какво да чакаме от The Mother

Дженифър Лопес има 15-годишни близнаци Макс и Еме от някогашния си брачен партньор Марк Антъни. Децата живеят с нея и към този момент добре се е срещнала с компликациите в това да имаш не един, а цели двама тинейджъри вкъщи. И в тази ситуация за тях няма никакво значение коя е майка им и какъв брой е известна и авторитетна.

Актрисата и певица признава, че този нов за нея стадий от родителството, през който минава в този момент, я кара от ден на ден да прави оценка майка си Гуадалупе, която от време на време е трябвало да влиза в ролята на " неприятното ченге ".
 Снимка 581468

Днес Лопес е безапелационна, че от време на време просто се постанова някой да бъде неприятният и децата й се нуждаят от това. И чак в този момент схваща защо й е говорила майка ми преди време.

" Това е времето, в което твоите деца не желаят да приказват с теб, желаят да бъдат обособени персони,  разяснява още Джей Ло все по-честите прояви на темперамент от децата си. " Те се трансформират във възрастни ", добавя актрисата.

Тя разяснява, че схваща нормалността на обстановката, само че сърцето я боли като гледа по какъв начин порастват и се трансформират децата й и какъв брой по-малко имат потребност от нея. И поради големия поток на информация и напълно другата обстановка, в която порастват Макс и Еме, те приказват и разсъждават доста по-различно от Джей Ло на 15. А това няма по какъв начин да не води до някои неразбирателства и спорове.
 Дженифър Лопес, рожденият ден на близнаците й Макс и Еме, и интимното видео, което показа
Когато Джей Ло е прекомерно откровена

Интимното видео, което показа певицата

Лопес разяснява и своята половинка Бен Афлек, който има три деца от някогашната си Дженифър Гарнър. Тя го назовава " най-хубавият баща " и не крие, че близнаците й го обичат същински. Те виждат и правят оценка високо напъните, които поставя, с цел да построи мощна връзка с тях. А нейните очи се насълзяват, гледайки го по какъв начин се държи и с нейните, и с неговите деца, цитират я от Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР