„The Hustle Is Real“: Вирусна снимка на „Flip Flop Man“ извън концерта на Beyoncé кара мнозина да го наричат ​​гений

...
Един предприемач от Атланта създаде магазин извън стадиона на Mercedes-Benz,
Коментари Харесай

Един предприемач от Атланта създаде магазин извън стадиона на Mercedes-Benz, залагайки на факта че феновете на Бионсе ще купонясват толкова силно в техните луксозни обувки, че ще имат нужда от малко облекчение след шоуто.

Сега снимка на уличния измамник, известен като „Човека с джапанки“, стана вирусна , като хората отбелязват този ход като един от най-брилянтните ястреби на годината.

Разпродаденото световно турне Renaissance на носителя на награда Грами удари Атланта на 11, 12 и 14 август, с хора, които правят всички спирки, за да се облекат в тема. Продавачът на чехли надникна към високите токчета, които придружаваха обсипаните със сребърни и бели пайети тоалети, и знаеше, че хората биха искали нещо по-удобно на краката си.

Свързани: Louisiana Braiders трябваше да затворят три салона след държавата Изискаха да се обучават да правят прическа в продължение на 500 часа – нещо, което вече правеха от години

Орландо Еванс видя уличния бизнесмен да продава чехлите си. Докато стоеше над домашните обувки, Евънс засне филма и го публикува във Facebook на 15 август, ден след последното шоу. Hustle е реален. Flip Flop Man премества продукта след концерта на Beyoncé.“

Според публикации в социалните медии продавачът първоначално е започнал да продава „джапанките“ за $10 и по-късно ги е увеличил до $20 след шоуто.< /p>

Някои посетители на концерта бяха разстроени, че не го видяха на път за вкъщи.

„ОПРЕДЕЛЕНО щях да си купя чифт, ако бях там и краката ми започнаха да се държат като проклет глупак ”, написа един човек.

Мнозина приветстваха изобретателността му, казвайки, че човекът е „дяволски умен” и „гениален” за измислянето на плана си.

„Когато подготовката среща възможността !“ един Beyhiver каза.

„Обичам мъж с план!!!! Хайде Господи и благослови ума на този Човек!!!!” един коментатор написа.

„Знам, че някой боли краката от обувките си, така че това има смисъл!“ друг човек коментира.

„Начинът, по който се смея. Той разбра задачата. Обзалагам се, че дори не му се наложи да каже нито дума. Те дойдоха при него. Всички облечени като диви, концертът приключи и едва се връщат към колата. Сигнал за болни крака“, каза една жена.

За един ден публикацията събра почти 2000 харесвания, почти 800 коментара и близо 3500 споделяния.

The Philadelphia Inquirer направи снимка есе за облеклото, носено от Beyhive по време на турнето. Много от жените по време на спирката във Фили носеха равни обувки или сандали - избраха да не носят токчета. Flip-Flop Man има късмет, че не всички получиха бележката.

Щракнете тук, за да прочетете цялата история.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР