Тези знаци са склонни да се излагат, компрометират и унижават

...
Тези знаци са склонни да се излагат, компрометират и унижават
Коментари Харесай

Зодиите, които най-често стават за резил

Тези знаци са склонни да се излагат, компрометират и унижават

Понякога хората се държат доста неуместно и неуместно и сами срутват репутацията си, а ние в профил се усещаме неловко, като ги следим по какъв начин го вършат. Разбира се, всеки от нас може да се изложи или да се злепостави в даден миг.

Независимо дали инцидентно ще изречем нещо не на място, дали ще се спънем и ще паднем, или пък ще разлеем кафе по облеклата си, това са обстановки, които ни карат да се изчервяваме на публични места, когато всички погледи са вперени в нас. Въпросът е по-късно да можем да реагираме с прелест по този начин, че да заличим конфузната обстановка.

Някои хора обаче са по-склонни да наливат масло в огъня като не престават да се излагат по най-различни способи. А ето и за кои знаци в зодиака е особено държание, което ги прави за срам:

Овен

Овните постоянно са преизпълнени с сила, с която постоянно не знаят какво да вършат. Именно по тази причина, когато се развълнуват прекалено много, или когато са под въздействието на алкохол, те стартират да се държат прекомерно импулсивно и постоянно неуместно. В такива моменти Овните могат да не помнят приличието и да стартират да се държат необичайно, недопустимо и смущаващо за всички. Например да се разкрещят на някого по неуместна тематика и то в наличието на други хора. След такава обстановка, в очите на другите Овенът се е изложил доста, само че той самият бързо не помни неуместната преживелица и продължава да живее живота си като че ли нищо изключително не се е случило!

Стрелец

Стрелците постоянно са нетърпеливи да изкажат мнението си по всички въпроси и постоянно не помнят да филтрират казаното. Именно по тази причина те постоянно изричат несъответствуващи, недипломатични неща. Факт е, че те са умни и постоянно схващат доста добре всяка една обстановка и им се ще да кажат какво мислят за нея. Лошото е, че не са тактични и не се поколебават преди да изкажат своята истина, изцяло забравяйки, че някои тематики са деликатни, други са противоречиви, а трети повдигат нежелани полемики. Стрелците обаче работят малко преждевременно и безредно, като от време на време сякаш го вършат и преднамерено. Проблемът е, че в дадени моменти недомисленото им държание вреди на личната им известност и ги злепоставя много!

Риби

Рибите могат да бъдат много „ разхвърляни “ като държание. Те постоянно работят съгласно бурните си страсти, което води до неуместни прояви на усеща, които безусловно могат да разрушат връзките им трайно. Тъй като Рибите са огромни фантазьори, те от време на време нямат връзка с действителността и се изненадват, когато хората реагират по друг метод, от този, който те чакат. Те нормално имат някаква фантастична, приказна концепция за това по какъв начин би трябвало да се развият нещата, само че събитията потеглят напълно в друга посока и това слага Рибите в доста неловко състояние. Те просто не могат да си показват, че животът им може да излезе отвън сюжета, който е в главите им. Но когато това се случи, те са склонни да се излагат, посрамват и даже да се самоунижават, написа Tialoto.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР