Тези избори са решаващи за това накъде иска да върви

...
Тези избори са решаващи за това накъде иска да върви
Коментари Харесай

Атанас Славов: Не високите данъци, а високата производителност и добрият бизнес ще движат България напред

" Тези избори са решаващи за това накъде желае да върви България, дали желае да бъде съвременна европейска страна. Тази съвременна страна би трябвало да я градим сега ”, съобщи в изявление за Българска национална телевизия лидерът на листата на " Демократична България ” в Стара Загора доцент Атанас Славов. Според него пътят на предварителните избори е изчерпал своите благоприятни условия и идният парламент би трябвало да съумее да построи работещо ръководство, с цел да може да вървим напред.

" Ключово за идващите месеци ще е решаването на енергийната рецесия и България най-сетне да реализира енергийна самостоятелност от Русия. Освен това би трябвало да продължим да вървим с ускорени стъпки към еврозоната и към Шенген. Ключово за развиването на България е противодействието на корупцията и правосъдната промяна, с цел да има повече обезпечени права на всички жители ”, посочи Славов някои от целите на " Демократична България ”.

 width=

Той подсети, че по повод на  антикорупционното законодателство, за което не стигна времето в предходния парламент, " Демократична България " има подготвен законопроект още от 45-ия парламент. А кой да оглави КПКОНПИ би трябвало да се разисква откакто се направи структурната промяна в органа, каквато бе позицията на Демократична България и в предходния парламент.

Кандидат-депутатът, който бе член на комисията защита в 47-ото Народно заседание акцентира, че за " Демократична България ” извънредно значим приоритет е превъоръжаването и модернизацията на армията. Защото въпросите на сигурността са на дневен ред и би трябвало да бъдат решавани по метод, който подхожда на страна член на Европейския съюз и на НАТО. Той подсети, че най-малко 2% от брутния вътрешен артикул би трябвало да бъде отделян за защита. А измежду съдружниците ни към този момент се приказва за 3 на 100.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР