Тези хора не стават за това да се занимават с

...
Тези хора не стават за това да се занимават с
Коментари Харесай

Трифонов прозря за управляващата коалиция: Тези хора не трябва да се занимават с власт 

" Тези хора не стават за това да се занимават с власт. Тези хора не стават за това да се занимават с ръководство на страна. Не ги знам преди с какво се занимава и какво са управлявали, само че те би трябвало да стоят съгласно мен надалеч от властта, оптимално надалеч оптимално дълго време ". Това съобщи водачът на партия " ИТН " Станислав Трифонов, който след месеци на безмълвие се появи и през днешния ден даде първото си изявление по Дарик радио.

" По-лошо ще бъде в случай че продължа да съм в тази коалиция. Поведението им е безочливо и безконтролно. Смятат се за солта на земята. Кирил Петков би трябвало да е насяно, че не ръководи самичък и би трябвало да е виновен, само че това не се случва. " Промяната " се ръководи еднолично ", съобщи той. Трифонов разказа премиера Кирил Петков и министърът на финансите Асен Василев като много флексабилни. По думите му първият e прочувствен, а другия е еластичен и е подготвен непременно, с цел да се случват нещата.

Лидерът на Има Такъв Народ напомни, че за отдръпването на министрите на Има Такъв Народ е показал две аргументи. " Основната е, че във връзка с Македония се води двойна политика – една от Министерството на външните работи, за която отговорност носи Има Такъв Народ, а другата е чисто финансова. Доколкото съм осведомен от министрите, които вземат участие с главно отношение към финансите, това са министърът на енергетиката и министърът на районното развиване, страната е много зле финансово ", съобщи Трифонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР