Тези филми са като йога, но без да правиш йога!

...
Тези филми са като йога, но без да правиш йога!
Коментари Харесай

5 филма, които ще ви донесат моментално спокойствие и душевен мир

Тези филми са като йога, само че без да правиш йога!

В странни време като тези, в които живеем сега, сигурно имаме повече време за стоене у дома и прибягваме до повече гледане на филми и това е изцяло разбираемо. Филмите имат силата да ни откъснат от действителността най-малко за малко, да ни отдалечат за миг от проблемите ни и да ни накарат да изпитаме десетки разнообразни страсти.

Но в такива моменти би трябвало да избираме деликатно филмите, които гледаме, с цел да не се окаже, че откакто сме ги изгледали, сме по-стресирани, тъжни и изнервени, в сравнение с преди.

Ето за какво през днешния ден ви предлагаме лист с 5 уютни и сгряващи душата кино лентата, които обезпечено ще ви донесат успокоение и няколко часа положително въодушевление.

► "Под небето на Тоскана "

В момента не можем да пътуваме, само че пък няма нищо неприятно да се впуснем в едно кино странствуване дружно с Даян Лейн из прелестна Тоскана. Тя влиза в ролята на неотдавна разведена жена, която непринудено се мести да живее в сантименталната Италия и се изправя пред приключението на живота си!

► "Лейди Бърд "

Има нещо супер прелестно в това 2 часа да гледаме група младежи, които обезверено се пробват да схванат кои са и какво желаят да вършат с живота си. Саундтракът на Аланис Морисет е същински бонус, който ще ви накара да изпитате носталгия по ученическите си години.

► "Не е елементарно "

Великата Мерил Стрийп! Само това ви е нужно да знаете за този филм - в основната роля е Кралицата на киното!

► "Ваканцията "

Не, не е Коледа, само че този сантиментален филм ще ви накара да се усмихнете. Кейт Уинслет, Камерън Диаз, Джек Блек и несъмнено - Джъд Лоу. Ако това не е мотив за усмивка, не знам. Плюс, че ще забележим Джъд Лоу без риза в този филм!

► "Портрет на момиче в пламъци "

Този филм е изпълнен с хубост. Всеки кадър наподобява на ренесансова картина и ще ви накара да забравит, че се излежавате на дивана по пижама и ядете чипс!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР