Тези древни правила са актуални и до днес. В старите

...
Тези древни правила са актуални и до днес. В старите
Коментари Харесай

7 важни правила на нашите предци

 7-важни-правила-на-нашите-предци

Тези антични правила са настоящи и до през днешния ден. В старите времена хората се опитвали да ги съблюдават прецизно, а през днешния ден доста от тях към този момент не се помнят…

1. Когато насън ви се яви умрял човек и ви помоли да му дадете нещо – отдайте сходна движимост на някой нуждаещ се или дарете пари и ще помогнете на душата на своя родственик.

2. По опция легнете да спите преди среднощ, това не е инцидентно измислено. Нощем човек е прекомерно уязвим за мрачните сили, силата му очевидно е спаднала. Ненапразно тези, които са легнали да спят по-рано, наподобяват по-добре и са по-малко склонни към меланхолия. Ако ходите на работа нощем, прочетете някоя къса молитва.

3. Имате ли у дома ленен чаршаф? В предишното заболелият човек наложително бил увиван в такава постелка – ленът има чудесни лечебни свойства и оздравяването идва по-бързо. За страдание, на практика са не запомнили за това…

4. Когато човек не можел да се оправи с проблемите, го изпращали на мост над река. След като разказвал (оставял) на единия бряг своите проблеми, и прехвърляйи се на другия, той внасял в живота си дълго чаканите положителни промени.

5. В предишното се забранявало даже на дребните деца да си хвърлят облеклата на пода – захвърлената дреха е обичана от тъмните сили. Ако вашате дреха постоянно се въргаля по пода, не се учудвайте на неприятното си положение, отмалялост и непонятен яд.

6. Когато получите доста пари, наложително им дайте да „ пренощуват “ в дома, т.е. не ги харчете в същия ден.  Това се отнася и за актуалните карти – дано сумата в тях остане недокосната за една нощ.

7. Ако би трябвало да вземете назаем прилична сума пари – гу върнете с тържество, или прибавете към парите (може да е малка) банкнота или монета. Това ще ви помогне да съхраните силата на парите в дома.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР