BT прекратява онлайн телефонния си указател тази седмица - точно

...
BT прекратява онлайн телефонния си указател тази седмица - точно
Коментари Харесай

BT прекратява още една безплатна услуга от утре, след като се отърва от телефонния си указател

BT приключва онлайн телефонния си справочник тази седмица - тъкмо както се отхвърля от физическите си телефонни указатели.

Цифровият справочник - който ви разрешава ръчно да търсите телефонния номер на физическо лице или компания - към този момент няма да бъде наличен след на следващия ден, 30 април. Това значи, че клиенти, които не могат да намерят стремежи номер онлайн, или който не може да употребява интернет, ще бъде заставен да набере 118 500 на цена от £1,55 на минута върху таксата за диалог от 77p.

BT сподели, че по-малко хора употребяват thephonebook.bt.com, с цел да намерят телефонни номера. Това идва, откакто BT удостовери, че окончателните копия на техния книжен телефонен справочник ще кацнат на изтривалките този месец. Първият телефонен справочник на BT е доставен през 1880 година, като всяка година се отпечатват 18 милиона копия - само че BT сподели, че в този момент семействата просто употребяват търсачки онлайн, с цел да намерят същата информация. BT съобщи, че решението ще спести към 6 000 тона хартия всяка годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР