Тези 18 загинали млади хора са резултат от дезинтеграцията на

...
Тези 18 загинали млади хора са резултат от дезинтеграцията на
Коментари Харесай

Гешев: Загиналите 18 млади хора са резултат от войната между институциите

" Тези 18 починали младежи са резултат от дезинтеграцията на институциите, от войната сред институциите. Закриха най-сериозния инструмент за битка с проведената престъпност – профилираната престъпност ". Това сподели основният прокурор Иван Гешев относно хода на следствието на тежкия случай с мигранти край с. Локорско.

" За 24 часа са осъществени десетки разпити на очевидци, над 20 претърсвания на адреси и са назначени над 30 експертизи. За това време успяхме да установим цялата незаконна активност на тази група ", съобщи шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Той посочи, че става въпрос за проведена незаконна група, която приема мигрантите от границата с Турция и благодарение на камиони с разнообразни тайници ги прекарва от турската граница до околност към сръбската граница.

" Точните местоположения се получават по " Телеграм " от ръководителя на групата. За прекосяването заплащат суми от 5 до 7 000 евро. По до момента откритите данни групата се състои от 6 индивида ", добави Сарафов.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР