Тейлър Лаутнър завинаги ще си остане Джейкъб Блек. Трудно можем

...
Тейлър Лаутнър завинаги ще си остане Джейкъб Блек. Трудно можем
Коментари Харесай

Би ли участвал Тейлър Лаутнър отново в Здрач

Тейлър Лаутнър вечно ще си остане Джейкъб Блек. Трудно можем да си го представим в друга роля от тази в " Здрач ", която му даде невероятен тласък в киното и му завоюва милиони почитатели по целия свят. Не че сме имали и доста поводи да го вършим, несъмнено.
 Тейлър Суифт,
Ролята, която Тейлър Суифт не получи (а толкоз е искала)

Дори няколко секунди в кадър щяха да са й задоволителни

Почитателите на хитовата филмова поредица в никакъв случай няма да не помнят своите любимци - Бела, Едуард, Алис, Джаспър и, несъмнено, Джейкъб. Вероятно доста от тях изпитват носталгия към времената, в които на всички места се говореше единствено за тези герои. Вероятно и доста от тях се чудят дали актьорите биха изиграли същите облици, след повече от 10 години излизането на първата част от продукцията.

Тейлър Лаутнър, който в този момент е на 30, казва пред E!News, че би се съгласил да влезе още веднъж в облика на известния си воин от " Здрач ". Според него ролята е " толкоз добра, само че има едно изискване ".

Ако Лаутнър реши да изиграе Джейкъб Блек, би си икономисал интензивните тренировки , на които се е подлагал тогава, с цел да бъде в топ форма и да се разхожда свободно без тениска. По думите му тялото, което е изваял за филма, е съвършено за ролята, само че упражненията, дисциплината и храненето не са му оставили изключително приятни мемоари.

" Трудно е, тъй като когато бях на 17, 18, 19 години, не можех да върша кардио. Трябваше просто да кача допустимо най-вече мускули. Ако започнех да се изпотявам по време на подготовка, треньорът би ме прекъснал и би предложил да идем да си вземем чийзбургери. Просто се опитвахме да кача тегло ", изяснява той.

Къде би бил Джейкъб в този момент? " Щастлив вечно с Ренесме, тъй като по този начин завърши всичко ", счита артистът. В последна сметка той си показва, че Джейкъб е просто " благополучен някъде " в сегашното.

Най-скъпите кино акомодации по книги

Когато литературата оживява на огромния екран

След филмите " Здрач " Тейлър Лаутнър си взе отмора от огромния екран, с цел да се отдаде на годеницата си Тей Доум. Наскоро тя разгласява занимателно видео, в което разкрива за възприятията си към своя обичан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР