Тестове за децата ня-ма! За малките ученици вече свършват, а

...
Тестове за децата ня-ма! За малките ученици вече свършват, а
Коментари Харесай

Асен Балтов: Още утре всички ученици трябва да се върнат присъствено в училище

" Тестове за децата ня-ма! За дребните възпитаници към този момент свършват, а за останалите, даже и при тестване един път седмично, количества ня-ма.

Нека е ясно: Академикът и Кацаров НЕ съумяха 2 месеца да обезпечат нужните количества щадящи тестовe ", написа някогашният шеф на Пирогов.
Балтов е уволнен дисциплинарно от " Пирогов ", дължи наказателна клауза
Проф. Асен Балтов е уволнен от " Пирогов " дисциплинарно и дължи наказателна клауза на болничното заведение - това е записано в заповедта за освобождението...

" С техните управнически потенциал и благоприятни условия и цялото лято нямаше да им е задоволително. Толкова си могат. И двамата заслужават медали за забележителна несръчност.

Още на следващия ден всички възпитаници би трябвало да се върнат присъствено в учебно заведение! "

Припомняме, че престрелките сред Балтов и Кацаров датират от дълго време. Заради размяната на реплики през медиите стана мъчно за необятния кръг хора да се ориентират в изказванията на здравния министър и на някогашния шеф на " Пирогов ".

Проф. Асен Балтов която посочила, че на " Пирогов " са изплатени пари за действия, които не са осъществени, както и че има фиктивни пациенти. Ден след началото на развоя на събитията здравният министър Стойчо Кацаров разгласи в ефира на bTV, че той е един от хората, които са приети в болница единствено по документи, и то с подправена диагноза.
Забогатяха ли шефовете на най-популярните ни държавни лечебни заведения около ковид?
Как се отрази пандемията от ковид на финансовото и имуществено положение на ръководителите на най-известните лечебни заведения в България?...

Това се случва през януари, откакто през декември Кацаров е бил изписан от " Пирогов " след лекуване от COVID-19. Претенциите на Кацаров не са за лекуването му в края на предходната година поради ковид.

" Диагнозата ми е чернодробна цироза, тежка декомпенсирана чернодробна цироза. Аз не съм лежал в болничното заведение с такава диагноза, не съм лежал във времето, което е посочено ", твърди Кацаров на 15 юли, като и през идващите дни повтаря тезата.

На идващия ден (16 юли) доцент Петър Атанасов, един от лекуващите лекари на Кацаров в " Пирогов ", изяснява в ефира на Българската национална телевизия (БНТ), че думата " цироза " попада в заглавието на клиничната пътека, по която се прави диагностиката и лекуването, само че не е окончателната диагноза.

Впоследствие Кацаров и Балтов на няколко пъти кръстосваха шпаги по разнообразни здравни въпроси.
От скрина: Защо доктор напусна " Пирогов " след 25 години с тежки обвинявания към Асен Балтов
" Г-н Балтов, Обръщам се към Вас, в качеството ви на номиниран за Директор на „ Пирогов “, с цел да Ви кажа, че ще приложа това...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР