Тестът с показа, че няма единен Европейски съюз. Това коментира

...
Тестът с показа, че няма единен Европейски съюз. Това коментира
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Коронавирусът показа, че няма единен Европейски съюз

Тестът с сподели, че няма обединен Европейски съюз. Това разяснява в студиото на " Лице в лице “ по БТВ социологът и народен представител от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов. Според него пандемията е посочила, че съюзът не може да се оправи с нея.
" Нямаше общ медицински протокол с общи правила. Европа раздава пари за борбата с пандемията, което демонстрира огромна егоистична борба на лобита, зад които стоят доста пари “, счита още социологът. Според него нито една страна в света не съумява да се оправи с пандемията, която пък е мотив и средство за политиците за легитимация и оцеляване.
 Проф. Иво Христов: Борисов измести типичен проблеми Проф. Иво Христов: Борисов измести типичен проблеми
Статуквото се бетонира посредством реплика на смяна на статуквото. Така дефинира предложенията на ГЕРБ за промени в Конституцията и свикван...
" Буржоазни права и свободи се унищожават елементарно – законно и нелегитимно се реализира надзор, извинявайки се с пандемията. А страхът е базов инстинкт, посредством който може да се реализира операция “, счита още проф. Христов. Той разяснява още, че няма към този момент глобализация, а светът ще се трансформира в огромна регионализация на блокове – Европа, Китай, Русия и Съединени американски щати.
Христов засегна и тематиката за новия американски президент, като разясни, че Байдън има отрицателен интерес към Русия и в нашия район може да стане " горещо “. Той даде образец и с изявлението на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова за увеличената военна активност на НАТО в Черно море. Относно Северна Македония Иво Христов загатна, че ключът може да се крие в позицията на Франция, която е изказал позиция преди време, че може би е рано за разширение на Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР