Тест само за дами. Визуалните тестове са много точни. Този

...
Тест само за дами. Визуалните тестове са много точни. Този
Коментари Харесай

Тест само за дами. Изберете един мъж и узнайте повече за себе си!

Тест единствено за дами. Визуалните проби са доста точни.

Този тест е доста елементарен, само че разкрива забавни неща!

Много дами постоянно не подозират за какво връзките с даден мъж не вървят. Въпреки всичките му преимущества, може би за тях това е изцяло несъответствуващ претендент.

Кой от тези мъже бихте избрали?

1.Тип „ мъж-баща “ е най-подходящ за вас
Защото вие самата принадлежите към вида „ жена-дъщеря “, която на първо място се нуждае от грижи и внимание. Поведението ви постоянно може да се назова много непостоянно тъй като в никакъв случай не знаете какво тъкмо желаете.

При незадоволително внимание от страна на мъжа, вие ставате капризни и нервни, което от своя страна води до последователно утежняване и угасване на връзките. За да се почувствате мечтана и обичана, би трябвало да изберете мъж, който може да поеме отговорност за вас, както и да реши всичките ви проблеми и да задоволи всички, даже и най-абсурдните ви стремежи.

Неговата надеждност, самочувствие и някои властнически нотки в държанието ще ви разрешат да изградите дълга и хармонична връзка, тъй като вие ще се подчинявате на условията му на драго сърце и даже от време на време ще се държите като послушна щерка.

2.Типът „ мъж-дете “ е най-подходящ за вас
Вие самата принадлежите към вида „ жена-майка “, която смята, че главната задача в живота й е да се грижи за останалите, в това число да стане съвсем незаменима за своя брачен партньор или обичан мъж.

Опитвате се да посветите цялото си свободно време на вашите близки, които, както откровено вярвате, просто не могат да оцелеят без вашето настойничество, грижи и отбрана. Зад вашата лоялност, самообладание и безкористност се крие подсъзнателно предпочитание да подчините своите близки на себе си и да станете неоспорим престиж за тях.

По този метод, единствено мъжът, който с наслада приема преобладаващото държание на дамата в фамилията ще бъде подготвен да й се подчини даже и за дребните неща, може да стане ваш съвършен сътрудник.

3.Вие сте си самодостатъчна и самостоятелна жена
Типът „ самостоятелен мъж “ е най-подходящ за вас. Мъжете ви възприемат като доста привлекателна, амбициозна и самоуверена жена, а такива дами им предизвикват съществени терзания.

Повечето мъже просто не са в положение да се оправят с вас, тъй като не са привикнали да дават на половинката си толкоз независимост, колкото им е нужна. Освен това, макар необятно публикуваното разбиране, че мъжете не желаят съществени връзки, в действителност множеството от тях към момента избират дълготрайни и съществени връзки с несъмнено равнище на отговорност.

За благополучен живот се нуждаете от оптимално свободни връзки с взаимно почитание към персоналното пространство и време. Такава връзка може да бъде построена единствено с образован, остроумен и самостоятелен мъж, който споделя вашите модерни възгледи за любовните връзки.

Това въобще не изключва разнообразни прояви на романтика, само че основата на общуването в сходни връзки към момента е сходството в житейските правила.

4.Вие сте вид „ жена-сестра “
Най-лесно е да намерите общ език с „ мъж-дете “, който ще е подготвен да показа всички житейски обстановки с вас. За вас е доста значимо да чувствате общ интерес и единение с колегата, както и желанието му да прекарва колкото се може повече време с вас.

Подсъзнателно се стремите да станете незаменима за мъжа, проявявайки се и като държанка, и като най-хубав другар, постоянно подготвен да се притече на помощ и да даде добър съвет. От избраника си очаквате същото, само че в по-малка степен.

Можете да създадете такава връзка единствено с „ мъж-дете “, който ви разпознава като „ сестра “ и по всевъзможен метод ще способства за по-нататъшното хармонично развиване на връзките. Ще ви бъде доста по-трудно да изградите някакви връзки с „ самостоятелен мъж “, който има лично мнение за всичко.

Вижте още: Прецъфтелите цветоноси на орхидеята – какво да вършиме с тях?

Ако обаче можете да бъдете гъвкави и да осъзнаете, че свободното време може да прекарате освен дружно, само че и поотделно, тогава можете доста добре да изградите дълготрайна връзка с „ самостоятелен мъж “.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР