Tesla възнамерява съвсем скоро да излезе със своите електромобили на

...
Tesla възнамерява съвсем скоро да излезе със своите електромобили на
Коментари Харесай

Експанзия в Европа: Tesla подготвя европейска версия на Model 3

Tesla има намерение напълно скоро да излезе със своите електрически автомобили на европейския пазар. От тази седмица компанията стартира да показва своя електрически автомобил на автомобилните изложения в Европа. Покани за посещаване на изложбите получиха клиентите, създали предварителна поръчка за закупуване на Model 3. Интересно е, че съгласно Дрю Бенети (Drew Bennett), отговарящ за световната инфраструктура на зарядните станции в Европа, европейската версия на Model 3 ще поддържа европейския стандарт за бързо зареждане CCS (Combined Charging System) .



Уеб порталът Electrek заяви, че Tesla ще показа Model 3 по време на автомобилното ревю в Париж, което ще протече от 14 до 29 ноември. Покани са получили клиенти и компании от Испания, Норвегия, Германия, Белгия, Португалия, Швейцария, Италия, Австрия, както и от Китай и Япония.

Илън Мъск съумя да се оправи с „производствения ад“ и това лято Tesla стартира да създава по 5000 електрическия автомобил седмично. А с демонстрацията на Model 3 в Европа, Tesla декларира, че всички проблеми към този момент са история и компанията е подготвена да създава своите неособено скъпи електрически автомобили и за други пазари, с изключение на американския.

Според тази информация, Tesla ще модернизира всички свои зарядни станции в Европа и ще им добави CCS конектори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР