Tesla иска значително да увеличи продажбите в Германия, където през

...
Tesla иска значително да увеличи продажбите в Германия, където през
Коментари Харесай

Tesla има за цел да удвои продажбите в Германия

Tesla желае доста да усили продажбите в Германия, където през март откри нов цех за сглобяване на коли Model Y.

„ Нашата цел е да удвояваме продажбите всяка година, тъй че да достигнем към 80 000 единици през 2022 година “, сподели изпълнителен шеф на Tesla пред дъщерното издание Automotive News Europe Automobilwoche.
-->
От януари до август Tesla е продала 24 734 автомобила в Германия. През август продажбите на автомобилния производител се усилиха с съвсем 40 %, а пазарният дял набъбна до 2,7 %. Model Y беше като цяло най-продаваният автомобил измежду частните купувачи.

Tesla трансформира и тактиката си за продажби. За първи път автомобилният производител построи постройка, сходна на посланичество, в индустриална зона на Neu-Ulm. Планира се да бъдат добавени и нови през идващите месеци и години. За разлика от предишното, продажбите, доставката и обслужването са групирани на място.

„ Това е нашият отговор на растежа и условията на клиентите “, цитира Automobilwoche неназован източник, осведомен с проектите.

Европейската фабрика на автомобилния производител в Грюнхайде покрай Берлин форсира темпото си на произвеждане, като повишаването върви „ доста добре “, съгласно производителя на електрически коли.

Тъй като новите й заводи в Gruenheide и Тексас усилват производството, Tesla предвижда годишно произвеждане от 2 милиона автомобила през идната година, пред дълготрайната си цел да създава 20 милиона автомобила годишно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР