Тервел Пулев записа първа загуба на професионалния ринг, след като

...
Тервел Пулев записа първа загуба на професионалния ринг, след като
Коментари Харесай

Руски боксьор нанесе първо поражение на Тервел Пулев

Тервел Пулев записа първа загуба на професионалния кръг, откакто отстъпи по точки против руснака Сергей Ковальов. Двамата се изправиха в 10-рундов мач в полутежка категория в зала " Форум " в Лос Анджелис.

Пулев се надяваше да остане непобеден при експертите и да има късмет да се бие за международна купа. Българинът към този момент е с баланс от 16 победи и една загуба.

Ковальов (39 г.) е най-сериозният противник в професионалната кариера на Пулев. Руснакът държеше международните трофеи в лека тежка категория на IBF в интервала 2014-16 година, както и на WBO сред 2013 и 2019 година

Съперникът на Пулев водеше в по-голяма част от срещата, нанесе по-чисти удари и беше квалифициран. Българинът опита да нападна по-мощно в последните два рунда, само че беше контраатакуван сполучливо, съобщи Дневник.

В подгряващата среща на галавечерта в Лос Анджелис триумф реализира и Кубрат Пулев. Той победи след съдийско решение американеца Джери Форест. Въпреки че 41-годишният боксьор имаше преимущество, той не съумя да нокаутира противника си, като се нуждаеше от всички 10 рунда, с цел да завърши дуела.

 Преди дуела имаше нервни моменти, откакто се появи проблем с ръкавиците, а Пулев даде своите на Форест.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР